Розглянуто втручання в рп процес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Санта Монтеро

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
110
Реакції
166
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Владислав Янукович
2. Нікнейм порушника: Сенді Мілано, Санечка Екстезі, Рікардо Мілано, Юрій Кротов
3. Назва організації порушника: СБУ НПУ
4. Суть скарги: Стрим снайп от СБУ и пересмотрите откат от Юрія Кротова
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ТУТ
time cod: 07:13
6. Дата порушення:01.12.2025

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
650
Реакції
687
Бали
113
нам по рации сообщили, вы же не забрали рацию у сотрудника НПУ, а сотрудники СБУ за хорошую премию быстро отреагировали))

Іван Храпак

Капітан НПУ Легенда | Східної України 03
Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
2. Нікнейм порушника: Сенді Мілано, Санечка Екстезі, Рікардо Мілано, Юрій Кротов
Смислі втручання в рп процес
Так ви Юрія Кротового взяв в кайданки як це може бути рп втручання в рп процес

Іван Храпак

Капітан НПУ Легенда | Східної України 03
Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
Яка ГРП ? Що ви курете

Алекс Хантер

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
484
Реакції
196
Бали
103
Вік
21
нам по рации сообщили, вы же не забрали рацию у сотрудника НПУ, а сотрудники СБУ за хорошую премию быстро отреагировали))
як він сповістив по рації якщо у нього руки були зв'язані ?? то що він написав в чат фракції що його викрали це нон рп

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
186
Реакції
146
Бали
88
На зв'язку Заступник лідера СБУ і так як ця скарга написана на мого співробітника хочу залишити свій коментар. В той час як ви викрали Пана Юрія ви не забрали в нього рацію і він сповістив всіх співробітників про викрадення після цього патрульний склад виїхав на місце подій і оперативно відреагували чим саме змогли визволити працівника поліції

Алекс Хантер

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
484
Реакції
196
Бали
103
Вік
21
На зв'язку Заступник лідера СБУ і так як ця скарга написана на мого співробітника хочу залишити свій коментар. В той час як ви викрали Пана Юрія ви не забрали в нього рацію і він сповістив всіх співробітників про викрадення після цього патрульний склад виїхав на місце подій і оперативно відреагували чим саме змогли визволити працівника поліції
Пояснюю ще раз заступнику лідера сбу у пана Юрія Кротова були зв'язані руки він не міг з вами вийти на зв'язок ніяк

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Працівникам СБУ у міжфракційну рацію надійшло повідомлення від поліцейського а саме Юрія Кротова, про-те що його викрали. СБУ не взмозі проігнорувати поїхали визволяти його з полону.
Спіробітники СБУ діяли згідно правил.
От пан Юрій Кротов по Нон РП оповістив що його викрали, так як його руки були зв'язані.
Можете подати скаргу саме на Юрія Кротов так як від працівників СБУ порушень не виявлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі