Зачинено відкинули

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лип 2025
Дописи
8
Реакції
9
Бали
8
Олександр Яйцехруст
Євген могила
Вітаю, їхав у місто дніпро через автосалон далекобійників, побачив велику кількість людей біля будинку який злітав, я вирішив залишити автомобіль на узбіччі навпроти будинку (він ніяк не заважав проїзду або не був на території будинку), та піди подивитися, але мене відкинули за порушення правил ловлі майна 1.7
10.01.2026

Вкладення

• photo_5409357605777380792_w.jpg
    photo_5409357605777380792_w.jpg
    413.6 Кб · Перегляди: 24

Юра Барбос

Отаман
Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
41
Реакції
33
Бали
23
Олександр Яйцехруст
Євген могила
Вітаю, їхав у місто дніпро через автосалон далекобійників, побачив велику кількість людей біля будинку який злітав, я вирішив залишити автомобіль на узбіччі навпроти будинку (він ніяк не заважав проїзду або не був на території будинку), та піди подивитися, але мене відкинули за порушення правил ловлі майна 1.7
10.00
цілком згоден з цими двома гравцями мене витуснили з мітка як я поняв це були 2 друга і 1 друг мене витолкнув а 2 друг став на моє місце а адмін на це забив також він був без звуку що на мою думку не дуже коректно на зльоті + в кінці мене откинули за нон рп за те що після зльоту уже 20.26 я запригнув на кришу коли зліт був 20.25.52 + олександра откинули ні за що він прийшов просто 2 секунди постояв і отошов уже сідає в тачку бачу його откинули

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Шановний гравець!
Вам було надано 3 попередження прибрати автомобіль, ви стояли далі в толпі та їх ігнорували!
Покарання видано вірно!
В наступний раз ознайомтесь із правилами ловлі майна та не порушуйте правила!

Очікуйте рішення від ГА/ЗГА!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі