Вова Хаймер
Генерал ДКВС Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 57
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця: Даня Моретті
- Особистий нікнейм: Олєг Шугар
- Суть скарги: вітаю шановна адміністрація був я сьогодні на бу і побачив в чаті що гравець даня моретті в чат написав що роздає імушество і написав свій телеграм, і я йому зразу подзвонив. і він сказав що хоче зробити брату подарок подарувати йому акаунт і сказав щоби я йому скинув 5кк а він мені 10кк і він тіпа хотів зі свого основного на акаунт друга перекинути гроші і потім він такий каже давай тепер 20кк і я тобі скидаю 35кк і він мені скинув 35кк потім такий каже давай ти мені 45 і я тобі 60 скидую я йому скинув 45 і він такий каже щоб я ще докинув 6 і він мені 85 кине я йому скинув ще 6 і людина мене заблокувала потім розблокувала і така каже ,, ти реально подумав що я тебе заскамлюʼʼ і каже щоби я йому 5кк ще докинув і він мені 200кк на карту а я йому сказав щоб повертав мої гроші і він мене заблокував я немаю ніяких доказів маю тільки докази що я йому скидував гроші а він мені я дуже хочу свої гроші повернути тому що я людині довірився і хотів помогти людині бо реально подумав що хоче зробити подарок він навіть поклявся богу що не заскамить мене а бог це святе і він не тільки мене так заскамив я недавно дізнався що він ще пару гравців так так в нього просто така тактика казати що другу акаунт хоче подарувати а насправді виманює у гравців гроші а гравці вірять це вже не одноразова ситуація так що якось так я дуже хочу щоби мені повернули мої гроші він мене заскамив на 50кк, дуже вас прошу поверніть мені мої гроші будь ласка я не хотів щоби така ситуація сталась це були майже мої останні гроші і речей я все продав уже і лишився з одною машиною і з 96кк а було у мене 137кк цей гравець просто виманював з мене гроші а я вірив буду дуже вдячний якщо повернете мені мої гроші
- Докази (скріншот/відео): перевірте логи гравця Даня Моретті йому багато людей поскидувало гроші і перевірте мої логи там такі суми які писав вище і після того як я йому скинув 45кк потім ще скинув 6кк і потім ще 5 гравець заблокував мене в логах навіть можете перевірити у мене
- Дата порушення: сьогодні