Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: Адмінастратор зазначив в скарзі що: На відео видно, що повторна зустріч між гравцями сталася внаслідок ДТП, після чого агресивних дій з боку іншої сторони (вогонь, пряма загроза) не було зафіксовано. Саме автор скарги першим відкриває вогонь у гравця, якого вже вбивав раніше, тобто ініціює новий конфлікт самостійно. Таким чином, ситуація не підпадає під визначення RPK з боку протилежної сторони
1. Так, зустріч відбулась внаслідок ДТП, але це не змінює факту що зустріч між ворожими кланами відбулась на території (100м) на якій автор скарги не так давно (кд 15хвилин) вбив обох гравців з ворожого клану. Також хочу зауважити що коли вони побачили гравця Андрій Джексон зацікавились ним та після ДТП вийшли з використаними м4, що може свідчити про їх готовність до відкриття вогню ( через війну кланів Джексон зрозумів, що або він відкриває вогонь, або його вбивають).... Правило РК на мою думку було створено для того щоб запобігати навмисного повернення на територію та нанесення урону або ж навмисної помсти. 2. На мою думку не грає ролі хто першим відкриває вогонь, адже (йде війна кланів) гравець побачив клан відкрив вогонь. Після перегляду відкату зрозумів що то були саме гравці яких він недавно вбив. Та якщо вони заїхали на територію де їх нещодавно вбили (6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн) про це йдеться у правилі 6.14 (тобто РК застосовується не тільки за вбивство після вбивства а також повернення на місце смерті (якщо смерть відбулась менш ніж 15хвилин тому).
3. Також не сильно зрозумів чому адміністратор розглядав скаргу як за RPK якщо автор скарги вказав саме RK також хочу зазначити що тоді це міняє суть справи. І скарга точно повинна піти на перерозгляд. (в ркп не йдеться мова про повернення на місце смерті, а в РК чітко написано : 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн 6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн 4. Олександр мені справді цікаво чому ти надав таке рішення скарги. Я не намагаюсь злити вас пане адміністратор. Просто скарга була погано розглянута та не до кінця згідна з правилом 6.14 .
Я хочу щоб ви в як найшвидшому періоді вільного часу змогли перерозглянути скаргу та винести як на мене адекватніший вердикт.
З моєї сторони це все прошу ознайомитись з скаргою та можливо її буде розглядати пан ГА О.Галицький а можливо О.Клименко від обох осіб буду вдячний почути вердикт, тому що граю на проекті не мало часу та сам отримував покарання РК за просто повернення на територію смерті не наносивши урону по гравцям, а тут відмовлено... Цікаво.
Це не є порушенням RK оскільки:
1. це на різних територіях
2. вони стикнулись по дорозі (він не приїхав на те місце де його вбили або спеціально вишукував вбивцю)
3. DM почався зі сторони власника відео що не = вбивству за раді помсти.
[Відмовлено]
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.