Розглянуто давка на жалість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1. Ваш нікнейм: Руди Майлз

2. Нікнейм адміністратора: -

3. Суть скарги: Хочу подати скаргу на гравця під нікнеймом Михасик Хелл, який хоче отримати оскарження після скоєних дій,сказаних слів про адміністрацію, почнемо з того, що гравець не перший тиждень погрожував особисто мені, що задоксить ( Докс - чаще всего относится к доксингу (doxing) — это практика поиска и публикации личной, конфиденциальной информации о человеке без его согласия, что может использоваться для мести, шантажа или травли), кидав мені неправдиву інформацію, називав мене чужим ім'ям та розповсюджував це за гранню нашого діалога, тобто називав мене Женя, хоча моє настояще ім'я зовсім не таке,гравець переступив порог та почав шукати інформацію про моїх друзів, далі він підставив людину та злив інформацію в купівлю продаж 02 серверу, усі скріни будуть нижче , далі після того як я і мої друзі вийшли на зв'язок з Моаною Рейнер, я надав усі докази на те що гравець не міг заспокоїтися та погрожував , ми зійшлись на тому що ця інформація яку я надав, підтвердилася та гравець отримав бан на 6к днів за злив особистої інформації, зараз гравець хоче отримати оскарження і шукає спеціально слабкі места, тобто кидає фокус на те що він грає дуже давно, з ними там хтось знайомий, він приніс користь серверу, те що покарань в нього було мало, хоче прощупати ці місця та надавити на жалість, після отриманого бану гравець пішов оскорбляти адміністрацію серверу, також гравець засуджував та писав мені що я " узник гри гта юкрейн" тобто засуджував що мені подобається гра і я в ній часто знаходжусь, а в оскарженні пише що грає в неї без перестанку три роки

Я проти того щоб цей гравець получив оскарження чи короткий срок за свої дії !

Перші 2 скриншота як гравець спочатку в оп називав мене ( женя ) і після того це виносив в спілкування кланів 02 серверу

Третій та четвертий скрін його слова о адміністрації після бану

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: оскарження:10.01.2026

Вкладення

• photo_2026-01-14_21-16-36.jpg
    photo_2026-01-14_21-16-36.jpg
    17.2 Кб · Перегляди: 77
  • image.png
    image.png
    17.2 Кб · Перегляди: 75
  • photo_2026-01-14_21-20-46.jpg
    photo_2026-01-14_21-20-46.jpg
    313.1 Кб · Перегляди: 75
  • photo_2026-01-14_21-21-14.jpg
    photo_2026-01-14_21-21-14.jpg
    115.7 Кб · Перегляди: 73

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець отримав зменшення блокування до 31 дня.
Якщо у Вас є більш прямі докази сказаного у скарзі - подайте скаргу на форумі та гравець отримає більше покарання.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі