Зачинено дали бан не знати за шо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SquzzI

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
росказую свою вчорашню гру(це було десь 9-10 годин вечора): я зайшов у гру став на б\у продавати свою машину і якісь тіп підходить і каже в голосовий чат: хочеш пару лямів? я кажу не протів хто відкажется від грошей, він сів до мене в машину і каже виїжай на верх до заправкі тешо біля б\у, я поїхав біля заправки був ше якісь тіп вони стали близько одне до одного, той тіп тешо був біля заправки попросив карту в того тешо підішов до мене на б\у, і буквально 2-3 хвилини в менне той тіп тешо підішов на б\у просить карту мою ну я в голосовий чат кажу йому остані 6 цифр карти, і буквально 2 хвилини мені приходять 16-20 міліонів і той тіп тешо з б\у виходить з гри, я радий їду на б\у знаючи шо є добрі люди які помагають, стою далі продаю машину, буквально за 10 хвилин піходить той самий тіп і каже в гс чат хочеш ше піру лямів? я так само кажу не протів, і він каже чекай 10-15 мінут тобі гроші прийдуть мене ше потім прийшли так само 16-20 міліонів я був дуже радий так як для мене це великі гроші, ше через трошки мама приходить в мою кімнату і каже шо вже пізно, попросила вимкнути гру, я лагяю спати з радістю знаючи шо завтра після школи слию по мінімальній ціні свою стару машину та куплю нову за ті гроші тешо вчора получів просто так, ось зараз вже закінчилась школа прийшов додому хочу запустити гру, але пише шо бан, я подумав шо це іза цих грошей які мені передавав отой тіп, розбаньте я не знав на що підписався, можете забрати гроші але я хочу грати далі на цьому проекті.

Вкладення

• 1734527296725.png
    1734527296725.png
    417.3 Кб · Перегляди: 48

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гарвець!
Скарга не по формі, подайте нову

Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:
    Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі