Розглянуто для Валерії Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Хмарюк .

Північна Україна
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
119
Реакції
38
Бали
33
1.Нікнейм адміністратора:
2.Особистий нікнейм:Саничка Фенікс,Санечка Бархатний
3.Суть скарги:Вітаю Шановна Валерія Тимошик,мене Менни Мартинез заблокував на 25 днів за порушення правил юкрейн гта 7.9 я вже зрозумів свою помилку та вибачився перед Менни в особистих повідомленнях діскорт зрозумів що не можна ображать адміністрацію я подав оскарження ви мені дали оскарження до 10 днів я за це дуже вдячний та я чекав останні дні бана шоб зайти на рідний 03 сервер та я дуже сильно чекав поки мене розбанять шоб я міг грати та побачив що заблокували Денчика Найс типу за обхід блокування що в нього є твінк в бані та після того я написав Серго Голд в діскорт та спитав чи я зможу грать поки твінк в бані та він сказав ні та у мене дуже швидко зник настрій
Санечка Бархатний це мій твінк я на ньом грав до цього та поки був в бані та мене Володя Шуфляда заблокував на 50 днів за обхід блокування
Та я думав якщо твінк в бані то на основі можна грати так мені казало багато моїх друзів та я думав все нормально а коли Написав Серго Голд поняв що все не так
я дуже сильно хочу знову грати на 03 сервері та основу у мене уже осталося 2 дні бана та я прошу вас дуже сильно дайте мені оскарження на твінк щоб я повернувся на 03 сервер
я більше ніколи не буду ображать та робить щось погане повірьте мені та дайте оскарження на твінк
4.До
Снимок экрана (1126).png
каз видачі покарання (скріншот/відео):(це фото твінк акаунта Санечка Бархатного)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі