Розглянуто для ГА, Втрата свого майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данич

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
60
Реакції
48
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Даня Зоря
2. Нікнейм адміністратора:ГА ЗГА
3. Суть скарги:я сьгодні мав гараж під номером 118,суть того в мене вмикають світло я захожу до гри їду на гараж а цей гараж володіє Вітя Коломайский.У мене є откат як я его купляв і там є умови я прошу повернути гроші за гараж
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ФОТО
5. Дата порушення:04.02.2026

Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
3. Суть скарги:я сьгодні мав гараж під номером 118,суть того в мене вмикають світло я захожу до гри їду на гараж а цей гараж володіє Вітя Коломайский.У мене є откат як я его купляв і там є умови я прошу повернути гроші за гараж
Верните человеку гараж!

Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
17
Бали
6
Отдайте ему гараж. Человек сам добился етого и у него с непонятной причини забрали

Егор Пузатович

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
54
Реакції
59
Бали
23
Отдайте человеку гараж. Или же верните полную стоимость гаража.

Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
11
Бали
11
Отдайте ему гараж. Человек сам добился етого и у него с непонятной причини забрали
Часто гаражи за 450кк покупаешь? Подвох нигде не наблюдаешь? Человек который ему его продал забанен за махинации. Я думаю тут всё понятно, максимум можно просить возрата средств заплоченых за гараж!

Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
17
Бали
6
Часто гаражи за 450кк покупаешь? Подвох нигде не наблюдаешь? Человек который ему его продал забанен за махинации. Я думаю тут всё понятно, максимум можно просить возрата средств заплоченых за гараж!
я написал что поддержать

Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
33
Реакції
34
Бали
23
Верніть гараж

Говард Старк

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
62
Бали
23
Верните человеку гараж!
1. Ваш никнейм:Даня Заря
2. Никнейм администратора:ГО ВТО
3. Суть жалобы: я сегодня имел гараж под номером 118, суть того у меня включают свет я захожу в игру еду на гараж а этот гараж владеет Витя Коломайский. У меня есть откат как я его покупал и там есть условия я прошу вернуть деньги за гараж
4. Доказательство полученного наказания (скриншот/видео): ФОТО
5. Дата нарушения: 04.02.2026
Верните человеку гараж! или полностью компенсируйте стоимость затрат. Если продавец получил гараж не законным образом, его и наказывайте, а не человека кто купил его честно. И даже если продавец получил его через скам, на время проведение расследование нужно было заморозить гараж, что бы не один человек не попал на деньги, это же логично.

Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
17
Бали
6
Верните человеку гараж!

Верните человеку гараж! или полностью компенсируйте стоимость затрат. Если продавец получил гараж не законным образом, его и наказывайте, а не человека кто купил его честно. И даже если продавец получил его через скам, на время проведение расследование нужно было заморозить гараж, что бы не один человек не попал на деньги, это же логично.
+ согласен

Крава

Козак
Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
10
Реакції
19
Бали
6
Верните Гараж или деньги человеку

wezers

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
132
Бали
48
Несправедливость!!! Прошу данному игроку вернуть гараж!!! Он сам добился этого и у него с непонятной причини забрали

wezers

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
132
Бали
48
Виктор, махинаций здесь никаких нету, так как другой игрок продавал его срочно за 450кк и все.

Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
11
Бали
11
Виктор, махинаций здесь никаких нету, так как другой игрок продавал его срочно за 450кк и все.
А в бане почему он за махинации уже как неделю? Может потому что деньги у него из неоткуда ? А наиграно 3 часа ?

wezers

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
132
Бали
48

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
На жаль, гараж який був у вас, був отриманий шляхом махінацій.
Гравець який вам його продав, свідомо, перед блокуванням віддав його вам за 250 000, що підтверджують наявні логування, ти самим підставивши вас.
Між гравцями Вітя Коломойський та Даня Херсонець був РП договір на купівлю цього майна, і до моменту закінчення його строку, ніхто не мав права передавати/продавати гараж 118.

Гравець Даня Херсонець не виплатив кошти, заявлені у РП договорі, та отримав блокування за Махінації.
Саме тому гараж не є вашою власністю, і був повернутий власнику, якого обманули.

Вам буде виплачено компенсацію у розмірі 250 000 за купівлю гаражу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі