Відмовлено для ГА/ЗГА| Амністія| Владислав Матвієнко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Матвієнко
  2. Особистий нікнейм: Єгор Овнкаптик
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація,
    Звертаюся до Вас із проханням надати мені амністію. Я отримав бан на 15 днів за образу батьків іншого гравця. Я усвідомлюю, що допустив неприпустиму поведінку, коли дозволив собі сказати образливі слова на адресу його матері, назвавши її агресивною та використавши некоректне порівняння.

Я щиро розумію, що такі дії суперечать правилам сервера, створюють негативну атмосферу серед гравців і можуть принижувати інших учасників проєкту. Хочу підкреслити, що мої слова були сказані на емоціях, у запалі конфлікту, і я зовсім не мав на меті глибоко образити гравця чи його родину. Тим не менш, я визнаю свою провину та прошу вибачення за свою поведінку.
    Обіцяю надалі бути більш стриманим, не дозволяти собі образливих висловлювань і поважати всіх учасників проєкту. Для мене важливо залишатися частиною спільноти, дотримуватися правил та робити свій внесок у розвиток приємної гри без конфліктів та образ.

З огляду на моє щире каяття та обіцянку виправитися, прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення мого покарання або надання мені амністії.
    Хочу також зазначити, що це моє перше серйозне порушення на сервері 05 і загалом перший випадок, коли я образив батьків у GTA Ukraine.
    З повагою, Єгор Овнкаптик
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
  5. Дата походження: 29.09.2025

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,464
Реакції
1,371
Бали
253
Вітаю, маєте блокування на іншому сервері за такою ж причиною.
В оскаржені
відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі