Відмовлено для ГА/ЗГА| Амністія|Дейман Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Єгор Овнбургер
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація,
    Звертаюся до Вас із проханням надати мені амністію. Я отримав бан на 15 днів за образу батьків іншого гравця. Я усвідомлюю, що допустив неприпустиму поведінку, коли дозволив собі сказати образливі слова на адресу його матері, назвавши її агресивною та використавши некоректне порівняння.

Я щиро розумію, що такі дії суперечать правилам сервера, створюють негативну атмосферу серед гравців і можуть принижувати інших учасників проєкту. Хочу підкреслити, що мої слова були сказані на емоціях, у запалі конфлікту, і я зовсім не мав на меті глибоко образити гравця чи його родину. Тим не менш, я визнаю свою провину та прошу вибачення за свою поведінку.
    Обіцяю надалі бути більш стриманим, не дозволяти собі образливих висловлювань і поважати всіх учасників проєкту. Для мене важливо залишатися частиною спільноти, дотримуватися правил та робити свій внесок у розвиток приємної гри без конфліктів та образ.
    З огляду на моє щире каяття та обіцянку виправитися, прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення мого покарання або надання мені амністії.
    З повагою, Єгор Овнбургер
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
  5. Дата походження: 29.09.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю

Ознайомилася з Вашою скаргою та наведеними аргументами.
Ми розуміємо Ваше каяття та готовність змінити свою поведінку, однак хочемо наголосити: образа родичів інших гравців
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
є одним із найбільш серйозних порушень правил проекту. Подібні висловлювання створюють негативну атмосферу та підривають повагу в гравців Ukraine GTA.
Сподіваємось, Ви зробите належні висновки та після відбуття покарання зможете проявити себе як свідомий і поважний гравець проекту.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі