Роберт Стоун
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Сер 2024
- Дописи
- 289
- Реакції
- 276
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
- Особистий нікнейм: Єгор Овнбургер
- Суть скарги: Шановна адміністрація,
Звертаюся до Вас із проханням надати мені амністію. Я отримав бан на 15 днів за образу батьків іншого гравця. Я усвідомлюю, що допустив неприпустиму поведінку, коли дозволив собі сказати образливі слова на адресу його матері, назвавши її агресивною та використавши некоректне порівняння.
Я щиро розумію, що такі дії суперечать правилам сервера, створюють негативну атмосферу серед гравців і можуть принижувати інших учасників проєкту. Хочу підкреслити, що мої слова були сказані на емоціях, у запалі конфлікту, і я зовсім не мав на меті глибоко образити гравця чи його родину. Тим не менш, я визнаю свою провину та прошу вибачення за свою поведінку.
Обіцяю надалі бути більш стриманим, не дозволяти собі образливих висловлювань і поважати всіх учасників проєкту. Для мене важливо залишатися частиною спільноти, дотримуватися правил та робити свій внесок у розвиток приємної гри без конфліктів та образ.
З огляду на моє щире каяття та обіцянку виправитися, прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення мого покарання або надання мені амністії.
З повагою, Єгор Овнбургер - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
- Дата походження: 29.09.2025