Розглянуто для ГА / ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Тімур Бейтман
  2. Особистий нікнейм: Олег Буданов
  3. Суть скарги: Видав мені некоректне покарання, оскільки пункт правил 7.9 Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан. Написано таке було данному адміністратору оскільки він стоїть на посаді слідкуючого НПУ К, а що прописано на форумі не знав. Почалося все з того що адміністратор видав мені догану хоча він не був ознайомленим з статутом НПУ К де було сказано що можна спати в роздягальні до години часу. Після чого я йому написав що догана не може бути видана мені оскільки я відійшов з дозволу. Після чого лідер швиденько змінив правила, а данний адміністратор видав мені покарання за те що він не розумветься в своїй посаді, не знав що робиться на форумі впідпорядкованій йому державній організації, тобто данний адміністратор максимально не компетентний на своїй посаді. Прошу зняти мені покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 12.01.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю!

Щодо догани - ситуація була вирішена ЗГС Держ з лідером, за цю ситуацію працівники отримали попередження.
Пункт в статуті був змінений по наступній причині: Статут Вашої організації суперечив загальним правилам державних організацій, через що і був змінений.
1.17. Правила UKRAINE GTA є пріоритетними, ніж правила введені на сервері. (Статут Вашої організації не підпадає під винятки).
2.8. Працівнику заборонено прогулювати робочий день. | Догана/Звільнення

Блокування ігрового облікового запису через порушення правил UKRAINE GTA 7.9 буде знято, на перший раз 2-х днів для Вас було достатньо. В наступний раз подібні висловлювання в сторону адміністрації оскарженню підлягати не будуть.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі