Відмовлено для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саід Одеський

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Тра 2024
Дописи
108
Реакції
58
Бали
33
Вік
32
  1. Нікнейм адміністратора:Мартин Морган
  2. Особистий нікнейм:Васо Малиновский
  3. Суть скарги: стояли с другом Роман Якудза на эпицентре Киева и по дружески дрались друг с другом , при этом находясь в дискорд канале клана , после чего Мартин Морган откидывает нас за ДМ ЗЗ , вызвали его через репорт обьяснили ему ситуацию на , что Мартин ответил нам что разницы нету , жалоб на нас не поступало мы с другом просто шутили ! без всякого умысла мне кажеться что это предвзятое отношение Мартина к Не Офф организациям , так как ситуация с его участием уже была ( если понадобиться дам откат )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тыць
  5. Дата походження:23.08.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
Вітаю. На дану хвилину вам було вже перевидано покарання у вигляді "FD in GZ", так як я помилився, і я про це зазначив у нашій співрозмові.

Підемо далі. Ви "по дружески" бились один з одним в зеленій зоні біля Епіцентру, де є зелена зона, на очах у інших гравців. Я прийшов по репорту та видав покарання обом гравцям. Якщо ви бажаєте побитись - сходіть на "Страйк".
Не маю предвзятості до неофіційних організацій абсолютно, запитайте у кожного з адміністратора серверу. Також, той факт, що ви зазначили, що "були випадки з моєю участю" - не є аргументованною на дану хвилину. В більшості випадків, гравці з неофіційних організацій думають, що вони можуть робити все що хочуть, за що і отримують покарання, при чому аргументовано від мене ж.

Очікуйте на рішення ГА\ЗГА.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,811
Реакції
2,021
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно. З причиною помилились, проте Вам її перевидали практично одразу ж. Відбувайте покарання. Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі