Розглянуто для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Егор Пузатович

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
59
Реакції
62
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Егор Пузатович
2. Нікнейм порушника: Денис Котик
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: я тільки зайшов до гри я з'явивсяу Києві у своїй квартирі вийшов та почав їхати до НПУ я 1 звання рядовий поїхав через дніпро на блок пості стояли НПУ я зупинився почалась перевірка документів я надав посвідчення після чого підійшов полковник та уволил меня по 2.31 порушення статутту я їхав через дніпро тому що хотів заїхати в тюнинг салон знаходиться в дніпрі на лівому березі він без відігровки РП забрав посвідчення та пішов далі звільнив з фракції.Я потребую з всіма що в мене є доказами на повернення до організації та видати догану данному замістнику лідера без розяснень звільнив.Прошу передевитись по релогам коли я зайшов до гри зайшов я о 19:25 приблизно о такому часі
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Порушення
6. Дата порушення: 07.12.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю

Розгялнувши вашу скаргу та переглянувши відео доказ від заступника лідера, на відео доказі чітко видно що ви були винуваті у ситуації, про те що почали здавати задню аби уникнути блок пост. Через те що побачили поліцейських. Далі після того як поліцейскі переконалися у тому що ви є працівником НПУ та побачивши що у вас є вже наявна догана ви дали другу. Відповідно до вашого статуту 2 догани на першому звання — це звільнення.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі