Схвалено для ГА\ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Андрюха Харісон
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Пасечник
3. Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє. Хочу звернутися щодо ситуації, яка сталася сьогодні під час зльоту в місті Київ (квартири економ-класу). На зльоті я перебував разом зі своїм знайомим. До моменту своєї смерті я просто знаходився на місці та не вчиняв жодних активних дій. У певний момент мій знайомий відкрив по мені вогонь та вбив мене. У відповідь я також почав по ньому стріляти, однак у підсумку саме він мене вбив. Після цього я визнаю порушення правила RK, оскільки дійсно повернувся на територію зльоту до завершення cooldown. З даним порушенням я згоден і відповідальність за нього не заперечую. Водночас зазначу, що жодних інших зауважень або попереджень у чаті чи голосовому спілкуванні я не отримував. Пізніше адміністратор викликав мене до голосового чату в Discord, де ставив запитання, зокрема: «Чи вважаєте ви, що отримали квартиру чесним способом?» Я відповів, що вважаю отримання квартири чесним, оскільки особисто я не ініціював конфлікт, не порушував правил під час зльоту та не отримував переваг шляхом умисних протиправних дій. Адміністратор наполягав на тому, що мій знайомий вбив іншу людину під час зльоту. Я визнаю, що з його боку це було порушенням, однак дані дії були вчинені не мною. Мій знайомий уже отримав відповідне покарання (спочатку бан на 3 дні, згодом перевиданий на 7 днів). Прошу звернути увагу, що я не маю прямого відношення до його дій, не координував їх та не діяв у змові. З огляду на вищевикладене, прошу переглянути моє блокування строком на 31 день, розібратися в ситуації та надати чітке роз’яснення, за які саме дії мені було видано дане покарання. Сподіваюся на об’єктивний та справедливий розгляд. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 06.01.2026

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

З огляду на вище сказане - покарання буде знято. Не втратьте шанс, адже саме він може змінити все.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі