Розглянуто для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Санта Монтеро

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
110
Реакції
166
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Владос Громов 117893
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Я визнаю, що з моєї сторони було сказано багато зайвого. Свою провину частково визнаю та не заперечую факт порушення.
Проте хочу звернути увагу на кілька моментів.
На відкаті мене не чути. Навіть якщо припустити, що відкат був запитаний у працівників МОЗ, про це повинно бути зазначено в доказах. Згідно з регламентом, у разі відсутності повного відкату зі звуком скарга мала бути відхилена або запитаний додатковий доказ із коректним звуком.
Також прошу врахувати різницю в тяжкості порушень. За образу батьків передбачено покарання від 15 до 31 дня. У моєму випадку за образу та неповажне ставлення видано 7 та 10 днів, що в сумі практично прирівнюється до більш тяжкого порушення. Вважаю це непропорційним.
Окремо зазначу, що фрази на кшталт «****************************ни від передозу» виходять за межі допустимого спілкування. При цьому я отримую аналогічний термін покарання, що й гравець, який дозволяв собі подібні висловлювання.
На сервері в мене повністю прокачаний гараж, у який вкладено значний час та ресурси. Я не мав наміру доводити ситуацію до такого рівня і прошу переглянути термін покарання з урахуванням вищезазначених обставин.
Прошу скоротити мені термін, хоча б на 5-7 днів , не хочу втратити гараж.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:21.02.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі