Розглянуто для ГА и старше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
58
Реакції
44
Бали
167
1.Ефим Кайрон 84033
2. Денис Котик ( следящие держ.орг)
3. Ассаламу Алейкум, на сегодняшний день не у одного меня есть претензии на работу Дениса Котика, он не выполняет достаточно хорошо свою работу, жалобы висят уже достаточно долго на жалобы на лидеров и на держ.орг рассматривает их совсем другая администрация. Когда я сидел в войсе с некоторыми людьми то, достаточно большое количество людей хотели бы убрать безответственного человека с должности, но будем еще учитывать блат с его стороны к лидерам и некоторым гос структурам, я так понимаю администрация это не проверяет и им по болту, что происходит.Просто из за такой администрации и не хочется проводить время на проекте, раньше же была на много в разы лучше админы, но учитывая что некий % старых админов еще остался и прежде. Вы конечно же прочитаете данную жалобу и подумаете, а зачем оно вам нужно, но проекты и админы стоят как зубы.

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,174
Реакції
876
Бали
675
Вітаю!
Слідкуюча адміністрація державних організацій та її керівництво, весь минулий тиждень готувалися до дня незалежності України, проводили тренування, розробляли та придумували нові ідеї, через велике навантаження робота слідкуючих була призупинена, після проведення заходу робота буде відновлена у стандартному темпі, скарги будуть розглянуті сьогодні до 23:59, стосовно "блату", наразі немає певної доказової бази стосовно цього терміну, тому мушу зробити висновок що звинувачення є некоректним, якщо у вас є певні зауваження до роботи слідкуючих або керівництва, ви завжди можете звернутися до мене в ОП та ми зможемо це вирішити. @ke2sha

Очікуємо відповіді від ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі