Розглянуто для ГА, перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
  2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
  3. Суть скарги: Вітаю, Олег! Хочу зробити додаток до скарги, так як Назар Іценко можливо не повністю видав покарання гравцю, тому-що на 0:48 секунді чутно,як гравець 2469 сказав ** ты че *************************************, це якщо гарно почути та подивитися уважно і це рахується як правило 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Підемо далі, 0:53 секунда, чутно як гравець порушує правило, а саме 5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин, тому що він сказав **сье би сь наху* или я тебя щас запизд**, я вважаю, що це є погроза. Підемо далі, 1:02 чутно, як гравець 2469 каже ** я только что твоему разье*** их всех, клану зубы выбил всем, це можна рахувати,як теж 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів, але гарний термін покарання,тому що він неадекватно поставився НЕ ТІЛЬКИ до мене, АЛЕ й до всього клану. Тому дуже вас прошу пане Олег, перерозглядати цю скаргу,тому що Назар Іценко видав дуже малий йому термін, дякую за увагу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 15.06.2025

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Стосовно моменту на 00:48 - не чутно ніяких образ. 00:53 - не вважається погрозами оскільки це було в межах РП - Процесу та в погрозах малось на увазі наслідки , які можуть бути, якщо ви не покинете територію картелю. Оскільки це було не в неадекватному контексті - гравець отримав покарання за скаргою.
Щодо слів на моменті 01:02 то скарга буде перерозглянута та довидано покарання за пунктом 4.10
правил UKRAINE GTA

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі