Розглянуто для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
93
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: для ГА та ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Тайлер Гашик
  3. Суть скарги: 28.04.25 та 29.04.25 я залив дві скарги на лідера клану Alliance за DM in GZ (R-4297 та R-4310). Скарги були схвалені. Минув тиждень, але клан не отримав жодного покарання. Після чого я ниписав ЗГС по якій причині не видається клану покарання. Відповідь яку я отримав, була такою, що це ГС Неоф сказав слідкуючим не видавати ці догани. Я написав ГС та пояснив всю сетуацію, але всерівно ніхто після цего не видав два покарання клану Alliance. Прошу переглянути!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):tik

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю вас, Тайлер Гашик, хочу розповісти вам чому клану Alliance не видали догану.
Сталася така ситуація, що людину посадили ще до скарги, яку ви саме подали, потім після перегляду скарги, Адміністратор видав покарання у вигляді, ДМ ЗЗ, і виходить, що гравець отримав тричи покарання за одне й те саме порушення, ГС та ЗГС Неоф вирішили не видавати покарання гравцю у вигляді догани через деморган в 360 хв, при тому що скарга від пана Дениса Тимошика не була взята під особливий нагляд, і там дійсно було порушення так як і від вас і від данного клану, тому скарга R-4297 буде взята на перерозгляд ситуації, а якщо дійсно адміністратор не правильно видав покарання, то клан отримає догану за попереднє порушення правил.

Також приношу свої вибачення що не зреагував на цю ситуацію одразу в день вашого звернення до мене, дійсно день був дуже загружений, і я не вспів переглянути та на жаль забув про ваше звернення до мене, щодо не видачі догани клану Alliance , прошу зазначити, що при подальших порушеннь клан отримував покарання у вигляді доган та попереджень.

Очікуєм відповіді від ГА та ЗГА!

З повагою ГС Неоф.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана від ГС Неоф.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі