Відмовлено (для ГА чи ЗГА) Юра Стрийський / неправильний розгляд скарги|некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Морті Фернандо

Активний
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
2. Особистий нікнейм: Морті Фернандо
3. Суть скарги: Юра Стрийський неправильно розглянув скаргу, а саме він видав покарання за ''багаюз'' хоча в мене був великий фрізз.
Прошу зняти мені покарання у вигляді WARN та видати строгі покарання слідкуючому за неофіційними організаціями тому що це некомпетентність.
(три адміна у грі казали що на страйку можна багаюзити правил немає на формі . + фрапс обрізан + не видно повної ситуації + може у мене проблема з інетом + не мії нік + як називається данний вид багаюзу?)
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5.Дата походження: 11.06.2024

Морті Фернандо

Активний
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
2. Особистий нікнейм: Морті Фернандо
3. Суть скарги: Юра Стрийський неправильно розглянув скаргу, а саме він видав покарання за ''багаюз'' хоча в мене був великий фрізз.
Прошу зняти мені покарання у вигляді WARN та видати строгі покарання слідкуючому за неофіційними організаціями тому що це некомпетентність.
(три адміна у грі казали що на страйку можна багаюзити правил немає на формі . + фрапс обрізан + не видно повної ситуації + може у мене проблема з інетом + не мії нік + як називається данний вид багаюзу?)
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5.Дата походження: 11.06.2024
за данний вид багоюзу рошифрую є луна а ця як називається це міг бути фріз або в мене або в нього і все.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,032
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно, так як з вашої сторони був багоюз.
Багоюз на стайкболі - заборонений, дозволено +С, можете ознайомитись з 9 розділом правил проєкту.
Для видачі покарання у даному випадку - доказів достатньо.
На відео видно ваш ід, також адміністратор вказав коректний нікнейм і ід.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі