Розглянуто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
419
Бали
123
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин (оскільки саме він розглядав мою скаргу з приписом "для ГА")
2. Особистий нікнейм:
Кейт Чарівна [134338]
3. Суть скарги: Претензій до адміністратора не маю, але все таки питання, чому проігнорували "для ГА", оскільки даний гравець, на якого писалась скарга точно обманює не лише на 01 сервері, тому я думаю такий рівень адміністратора, як ГА, зміг би точно врегулювати даного гравця. Плюс, людину заблокували на 6000 днів, чи можна якось компенсувати витрачені кошти з його акаунту людям, яких він обманув? Знаю, що таке було вже в історії. Я не прошу повернути мені гроші, хочеться отримати замовлені номери. Також я думаю, що даний гравець досі продовжує такі махінації, бо після вироку зі скарги він мені написав *клік*, тому саме ГА це може перевірити. Повторюсь, що минулого разу його було розбанено одним із колишніх ЗГА. Також даного гравця необхідно забанити на всіх серверах проєкту та діскорд, оскільки він обманює на всіх серверах!
*01*, *03*, *05*
Заздалегідь дякую за справедливий розгляд скарги!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *скарга*
5. Дата походження: 22.04.2024

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
На жаль кошти ми не повертаємо. Гравця було заблоковано на 6000 днів. Якщо він захоче отримати оскарження, то йому спочатку потрібно буде віддати Вам кошти або номера на автомобіль.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі