Розглянуто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
  3. Суть скарги: Вітаю шановний Олександре! Сьогодні о 20 00 у нас був бізвар, а саме проти клана BRAUNI. Ми програли його, АЛЕ! Олександр Хубчик сидів у войсі з кланом BRAUNI та постійно їм підсказував(Можливо!). На перших хвилинах нам почав перешкоджати гравець Русик Дилдо ID:6888386 та я повністю знаю, що даний гравець повністю допомогав клану Брауні,поки вони на нас нападали та можу навести факти, чому він перешкоджав та це якийсь гравець зайшов із твінк акаунту: 1.Акаунт в нього був створений 07.07.2025.2.Я не думаю, що даний гравець випадково приїхав на тереторію бізвару та почав саме нас бити, тощо. 3. Прошу перевірити даного гравця, а саме по айпі та порівняти із гравцями брауні та можливо серийний код. 1.Тепер перейдем до Олександра Хубчика. Коли гравець Русик Дилдо перешкоджав нам, то ми кликали Олександра Хубчика в репорт, але йому було всеодно, тому що він слідкував за бізваром повністю та просто проігнорував наше прохання, та повністю допоміг клану Брауні, що після цього момента нас всіх затулити, а саме із-за гравця Русик Дилдо. 2. Олександр Хубчик постійно слідкує за нашим кланом, а саме WALLHALA та нашими союзними кланами, у яких є війна з кланом Брауні, що йдеться до зливу клану та допомога клану Брауні на зльотах, тощо( скарга на нього) та повністю видно, що даний адміністратор постійно блатить свій клан, тому що він має з ними зв'язки. Також Хочу сказати, що за таким бізваром повинні стежити більш серйозні люди(наприклад) Гс, згс, га,зга.
    Висновок: 1.Прошу перевіріти гравця Русик Дилдо( написав зверху). 2. Прошу передивитися всі відкати Олександра Хубчика та можливо винести йому покарання відповідне, яке він заслуговує, тому що він дуже не красиво ставеться до своєї посади!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): порушення( на відео можливо видно ненормативну лексику!)
  5. Дата походження: 22.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Стосовно битви за бізнес:

Буде організовано перегравання.

Щодо дій адміністратора:
У скарзі відсутні докази будь-яких неправомірних або некоректних дій з його боку. Згідно з нашою інформацією, під час битви адміністратор виконував свої обов’язки та відпрацьовував звернення від гравців.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі