Ната Келлер
Форумна геройка
- Реєстрування
- 27 Вер 2023
- Дописи
- 465
- Реакції
- 411
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
- Особистий нікнейм: Ната Уікк
- Суть скарги: Після отриманої відповіді від заступника головного адміністратора, вважаю за необхідне подати зустрічну скаргу та роз’яснити позицію щодо ситуації, яка склалася.
- 1. Щодо використання слова KARHART Мені було видано мут на підставі порушення п.п. 2.17 (реклама промокоду), хоча я всього лиш написала слово KARHART у VIP-чат. Заступник ГА посилається також на п.п. 2.18 — капс, однак: • KARHART — це оригінальна назва клану, а не промокод в прямому сенсі. • Це не повністю капсом написане слово, а назва, яка має фірмове написання, з великої літери (що є цілком допустимим я не закликала його використовувати
2. «Адміністратор провірив» — де саме і як? У відповіді ЗГА вказано, що «адміністратор провірив», що ця фраза є промокодом. Прошу вказати: • Де конкретно проводилась ця перевірка? • Які джерела використовувались для визначення, що це промокод?
3. Подвійні стандарти в роботі адміністраторів Звертаю увагу на ще одну ситуацію, яка свідчить про відсутність єдиного стандарту: • В одному випадку один адміністратор, бачив, як мене таранить гравець і перевертає авто, просто каже: “заспокойтесь”. • В іншому — за одне слово в чаті мені видається мут без попередження. Це породжує нерозуміння, недовіру та відчуття вибірковості. Прошу або дати чіткі внутрішні інструкції адміністраторам щодо єдиних стандартів, або визнати факт халатного/неоднакового підходу.
4. Прохання видати покарання гравцю Богдану Мирному Також прошу розглянути скріншот, де гравець Богдан Мирний пише у VIP-чат адміністративну команду нібито для видачі мені покарання. Хоча він не є адміністратором. Це є видаванням себе за адміністратора, що є грубим порушенням — і за яке, згідно з практикою, має слідувати покарання. Проте на момент написання скарги жодної реакції не було.
5. Звернення щодо стилю комунікації ЗГА. Наостанок хочу звернути увагу на мову, якою спілкується заступник головного адміністратора. Використання суржику в офіційних відповідях виглядає непрофесійно і не відповідає статусу адміністрації. Це дрібниця, але саме з таких речей і формується повага до адміністрації. ⸻
Провести бесіду з ЗГА щодо мови офіційних відповідей. ( Цитата минулої відповіді ЗГА: даний Адміністратор провірив що дана фраза являється промокодом і саме тому Ви отримали покарання за порушення правил )
Вжити заходів щодо гравця Богдана Мирного за імітацію дій адміністратора.
Забезпечити єдині стандарти роботи всієї адміністрації.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Іван-Грей-рекламу-промокоду.313548/
- Дата походження: 07.08.25