Розглянуто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нежура Андрій

Новий гравець
Реєстрування
7 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Нежура Потужний
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє проєкту
    Звертаюся до вас я, Нежура Потужний, гравець вашого сервера, який уже тривалий час проводить свій вільний час саме у вашій спільноті. Я завжди цінував вашу працю, атмосферу гри та той рівень реалізму, який ви створили. Саме тому для мене надзвичайно важливо написати цю апеляцію, адже бан, який я отримав, став для мене великим розчаруванням і, можливо, наслідком непорозуміння або емоційного моменту, який не відображає мого справжнього ставлення до гри чи до гравців.

Почну з того, що я не маю наміру виправдовувати себе безпідставно. Я розумію, що правила є однаковими для всіх, і кожен повинен нести відповідальність за свої дії. Але водночас прошу розглянути ситуацію ширше та об’єктивніше.
    На момент інциденту ситуація в грі була напружена: відбувалася активна RP-сцена, у якій емоції зашкалювали. Моє повідомлення, яке, ймовірно, стало підставою для бана, було сказане в розпалі подій, без наміру когось принизити чи образити. Я визнаю, що певні слова могли бути інтерпретовані як образливі, проте я не мав цілі ображати конкретну особу або створювати токсичну атмосферу.

Хочу підкреслити, що за весь час гри я не мав жодних серйозних порушень, не займався DM, RDM, MG чи іншими порушеннями RP-процесу. Я завжди намагався підтримувати порядок, дотримуватись сценарію та допомагати іншим гравцям розвивати цікаві сюжети. Багато хто з гравців мене знає як адекватну людину, яка завжди вирішує конфлікти словами, а не провокаціями.

Я ціную вашу спільноту і розумію, що навіть одне необережне слово може зіпсувати репутацію. Саме тому я щиро прошу вибачення перед адміністрацією та перед усіма, хто міг сприйняти мої дії як порушення правил. Я не виправдовуюсь — я визнаю, що був не правий у тій ситуації, і обіцяю надалі бути максимально обережним у висловлюваннях, навіть у моменти емоцій.

Прошу адміністрацію розглянути можливість скорочення терміну покарання або повного зняття бану, зважаючи на мою хорошу репутацію, активність і внесок у розвиток RP-частини гри. Я готовий пройти співбесіду, написати тест на знання правил, або довести свою адекватність будь-яким іншим способом, який ви вважаєте необхідним.

Я не хочу залишати проєкт, у який вклав стільки часу та сил, де знайшов друзів і отримував задоволення від кожної сесії. Мені важливо повернутись у гру, показати, що зробив висновки, і продовжити грати чесно та з повагою до всіх учасників.

Дякую за увагу та розуміння. Сподіваюся на другий шанс і справедливе рішення з вашого боку.
    З повагою — Нежура Потужний.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/v6MC8fT4
  6. дата походження 07.11.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Вас заблоковано на 03 сервері на акаунті Андрій Нежура - за образу рідних.
Саме тому ваш акаунт Нежура Потужний - заблокований за обхід блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі