Схвалено для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора:
Моана Райнер
3. Суть скарги:
Мене було вбито на зльоті приблизно за 30 секунд до самого зльоту. Дія була виконана навмисно та цілеспрямовано саме по мені. Прошу передитися логі, який гравець мене спеціально вбив та видати сурове покарання. На зльоті також перебувала значна кількість чітерів, які активно перешкоджали нормальному процесу зльоту та створювали хаос. Окремо прошу звернути увагу на можливі тіньові (твінкові) акаунти цих гравців. Лисиий Глобус, Дима Кусок, тощо, також ще було 3 чітери, ніки точно не скажу, не пам'ятаю.
Є велика ймовірність, що такі дії могли бути скоєні з твінків одного й того ж гравця, який мав явне бажання зловити дану квартиру .
В мене та деяких участників зльоту є велика підозра, що це були гравці, такі як: Беруза Брауні, Масік Майлз та інші участники клану KRISTALIK. Також можливе замовлення їхнього вбивства на мене. Прошу ретельно перевірити всю активність підозрілих учасників зльоту, їхню поведінку перед і під час події, а також проаналізувати збіги між акаунтами, що можуть свідчити про використання твінків. За перегляд відкатів, щодо масовоного ДБ, то дані відкати є у адміністратора Назара Мазепи.
З повагою Михасик Хелл. З Різдвом Христовим!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): дм за 30 секунд
5. Дата порушення: 25.12.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравець Олег Фасбер [6799202] отримує покарання:
1.8.1. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. |
Бан 5 днів.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі