Розглянуто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніка Бойко

Козак
Реєстрування
24 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Ніка Шелбі 102973
2. Нікнейм адміністратора: для Андрія Берлінова
3. Суть скарги:
Вітаю, шановні ЗГА та ГА.

Звертаюся до вас з щирим проханням про оскарження блокування мого ігрового акаунту.

Події, які призвели до блокування, були складними та за участі кількох осіб. Я повністю усвідомлюю, що в тій ситуації було допущено серйозні помилки, я не мала передавати свій дс акаунт та бути під впливом когось, було порушено межі допустимої поведінки. На той момент це було неправильне рішення, і я щиро шкодую про все, що сталося.

Мій акаунт перебуває в блокуванні з жовтня, і за цей час я зробила висновки, переосмислила свою поведінку та ставлення до правил проєкту. Я усвідомлюю відповідальність за свої дії та розумію, наскільки важливе дотримання правил ігрової спільноти.

Окремо хочу запевнити, що надалі мій ігровий акаунт, а також мої особисті сторінки більше ніколи не будуть передаватися третім особам. Я беру на себе повну відповідальність за їх використання, не піддаватимусь впливу інших людей та не допускатиму необдуманих або неправильних вчинків.

Прошу вас дати мені шанс повернутися до гри, продовжити RP-процес та грати разом зі своїми знайомими. Зі свого боку гарантую, що подібні ситуації більше не повторяться, а моя подальша гра буде коректною та відповідатиме правилам Ukraine GTA.

Дякую за витрачений час і за розгляд мого звернення.
З повагою,
(Ніка Шелбі)
4. Дата порушення: 14.10.25
5. Покарання: ось

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
995
Бали
253
Вітаю!

Ваше блокування буде оскаржено.
Не ведіться на провокації та не давайте свої особисті дані третім лицям.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі