Відмовлено для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Борман

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
24
Реакції
51
Бали
16
Особистий нікнейм:Саня Борман
Суть скарги: Я давній гравець який грав під ніком:Саня Борман,Мартіні Такт, я був забанений на 30днів ще 04 Листопада 2024року на акаунті Саня Борман по причині некоректні висловлювання в дс так як незнав що неможна виражатись в особистому чаті з людиною а на Мартіні Такт був забанений 17 лютого 2024 рокуна 3дня по причині ДМ/ЗЗ
Пізніше як виявилось з'явився ще один мій акаунт який створив ще давніше під нікнеймом Саня Форсунка я за нього взагалі забув я хотів його розвивати але так і щось не пішло я забувся за нього. Я знаю що можна мати тільки 2 акаунта але про цей третій я реально взагалі забувся тому і створив акаунт під ніком Мартіні Такт та почав грати на ньому і вбив людину в зеленій зоні мені заблокували акаунт на 3 дня з цим я був повністю згідний так як зробив не правильно але зробив не подумавши потім коли 3 дня пройшло я пробую зайти в цю чудову гру мені зразу висвічує бан по причині АС95 заблокували мені серійний номер я пробував зайти на всі сервера але тільки як реєстрував новий акаунт так як ніколи не грав на інших серверах мене сразу банило бо тій ж самій причині.Всі мої акаунти вже були давно видаленні та прошу надати мені шанс почати все знову

За цей досить не малий термін я повністю визнаю всі свої провинни я дуже сильно жалію про те що робив я визнав всі свої помилки я хочу й надалі грати в цю гру в мене залишилось там багато друзів з якими я по цей день спілкуюсь я дуже сильно прошу вас Шановний Головний Адміністратор 01 серверу віднестись до цього з максимальним розумінням
Прошу вас розблокувати мій серійний номер та лаунчер щоб я міг почати гру з чистого листа і я обіцяю вам що більше такого не повториться. Прошу надайте мені шанс почати все знову з чистого листа за цей досить не малий час я змінився в кращу сторону
Дата/Час: 25.03.26. 2:23

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі