Розглянуто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
5
Бали
5
1. Ваш нікнейм:Саня Мудрик
2. Нікнейм адміністратора:Юрій Федчак
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановний ГА! Прошу Вас переглянути та оскаржити видане мені покарання у вигляді WARN, оскільки, на мою думку, воно було видане неправомірно. WARN я отримав через те, що, як мені повідомили, сумарне покарання нібито перевищує 180 хвилин деморгану. Під час ситуації мені були видані покарання за:
  • DM in ZZ — 120 хвилин деморгану;
  • DB in ZZ — 30 хвилин деморгану;
  • провокацію гравців — 30 хвилин деморгану.
Таким чином, сумарно виходить: 120 + 30 + 30 = 180 хвилин деморгану. Тобто покарання не перевищує 180 хвилин, а становить рівно 180 хвилин. Також хочу зазначити, що, наскільки мені відомо, за перший випадок провокації гравців передбачено покарання у вигляді мута від 30 до 90 хвилин. За другий випадок — деморган від 30 до 90 хвилин, а за третій — бан до 5 днів. Мій лідер почав уточнювати причину видачі WARN, і йому повідомили, що причиною стало саме перевищення ліміту у 180 хвилин деморгану. Прошу адміністрацію перевірити мою історію покарань, оскільки за DM in ZZ та DB in ZZ мені були видані мінімальні покарання, а за провокацію, наскільки я зрозумів, також було видано 30 хвилин деморгану. У підсумку виходить рівно 180 хвилин, а не більше. Тому вважаю, що підстав для видачі WARN у даній ситуації не було. Можна було обмежитися деморганом, оскільки встановлений ліміт не був перевищений. Прошу:
  1. Перевірити мою історію покарань.
  2. Перевірити правильність застосування регламенту адміністрацією.
  3. У разі підтвердження моєї правоти — зняти з мене WARN.
  4. Розглянути питання щодо компенсації за неправомірно видане покарання.
Дякую за розгляд скарги!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-743-М4Х-порушує.431329/
5. Дата порушення: 07.08.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,081
Реакції
1,888
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Покарання видано вірно, оскільки до цього покарання у вигляді ДМ у вас вже були.
Також стосовно провокацій, то покарання у вигляді муту та деморгану застосовується не поступово, а взалежності від порушення, а саме яким чином гравець провокував: словами, діями тощо, блокування тільки як сама критична форма.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі