Розглянуто для ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кевін Морріс💎

Полковник НПУ | Східна Україна
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
128
Реакції
276
Бали
68
1. Ваш нікнейм:Кевін Морріс
2. Нікнейм адміністратора: Богдан Батурінець
3. Суть скарги:
Прошу допустити мене до обзвону на посаду Полковника НПУ.

Я подав заявку на цю посаду, оскільки мав довіру від ГС Держ та ЗГС Держ. Проте отримав відмову з причиною: «Спробуйте себе на посаді нижче (9–10) (Недовіра від адміністрації)».

Після цього я зайшов у голосовий канал та поспілкувався з Богданом, щоб дізнатися причину відмови. Він пояснив, що вона пов'язана з тим, що я нібито не відстояв необхідний термін на посаді Підполковника НПУ. Хочу зазначити, що це питання було вирішене з ГС Держ. Також мене мали повернути на посаду Підполковника НПУ, але цього не сталося, оскільки на той момент я вже перебував у СБУ.

Під час розмови я також повідомив Богдану, що приблизно через 26 днів у мене розпочинається навчання, тому я не зможу приділяти грі стільки часу, як зараз. На це він відповів, що на початку навчального року навантаження зазвичай не є великим. Проте цього року я хочу більше зосередитися на навчанні та покращити свої оцінки, тому після початку навчального року мій онлайн може стати меншим. Саме через це я вирішив подати заявку зараз, поки маю достатньо часу для виконання обов'язків на посаді.

З огляду на те, що питання щодо терміну служби було врегульоване, прошу ще раз розглянути мою кандидатуру та допустити мене до обзвону на посаду Полковника НПУ. Сподіваюся на об'єктивний розгляд і справедливе рішення.

Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 05.08.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,379
Реакції
1,354
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі