Розглянуто для Галицького / Голд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
265
Реакції
176
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Фейзу та гравці UG
2. Нікнейм адміністратора: вся адміністрація
3. Суть скарги:
Не розумію, що зараз відбувається в адміністрації. Чому адміністрація дозволяє собі відповідати на репорти в стилі: «Ми не виконуємо таких дій»? Наскільки я знаю, основне завдання адміністрації — це якраз допомога гравцям та реагування на репорти. Тоді навіщо взагалі потрібні уточнення та розгляд ситуацій, якщо відповідь майже завжди однакова?

Нещодавно зіткнувся із ситуацією, яка взагалі не піддається логіці: у гравця вантаж застряг у текстурі, а адміністрація відповіла, що це «RP-процес». Який ще RP-процес? Спочатку зробіть гру такою, щоб гравці могли нормально дотримуватись RP-правил та логіки, адже наразі багато механік просто не готові до цього. (скарга)

Також щодо цієї ситуації: є автомобілі, які фізично неможливо перевернути самостійно. У таких випадках адміністрація повинна допомагати, інакше гравець просто змушений витрачати купу часу, щоб бігти на парковку за новим транспортом.

Ще одна ситуація: я їхав дорогою, коли інший гравець вилетів на зустрічну смугу. Через його пінг мене відкинуло за огорожу. На це я отримав відповідь, що «адміністрація не надає таких послуг». Тобто через NRP-дії іншого гравця я повинен 10 хвилин бігти до ключа? Це нормально? ( відповідь)

Також мене цікавить інше питання: чому гравці не мають права бачити відеодокази своїх порушень? Це більше схоже на якусь жорстку анархію — сидиш і навіть не розумієш, за що отримав покарання.

І ще: чому майже на будь-яку ситуацію відповідь одна — «Подавайте скаргу на форум»? У чому проблема зайти в спек та подивитись ситуацію на місці? У багатьох випадках гравці вчасно викликають репорт, і порушники могли б одразу отримати покарання. Але замість цього люди бачать відповіді по типу: «Не втручаємось», «Пишіть скаргу на форум» і так далі. (Приклад: ( скарга )

Окрема тема — помилкові покарання від адміністрації. Коли гравець отримує неправильне покарання, максимум що він чує — «Приносимо вибачення». Але, як то кажуть, вибачення в кишеню не покладеш. Людина вже втратила свій час, нерви та, можливо, ігровий прогрес. (Приклад: .скарга,, скарга. )

Прошу нормально відповіді а не як завжди . Впевненний ,що кожного гравця це сильно нервує

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вказано в суті скарги
5. Дата порушення:за не давні часи

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу та надані скарги, повідомляю наступне.

1. Згідно правил UG 4.12, адміністрація не телепортує, не перевертає чи ремонтує транспортні засоби гравців без вагомих причин. Основна задача адміністрації - контроль за дотриманням правил серверу та підтримка RP-процесів, а не вирішення всіх ігрових ситуацій шляхом адміністративного втручання.
Разом з цим, якщо ситуація виникла через баг, текстури або інші технічні проблеми серверу, адміністратор повинен оцінювати ситуацію індивідуально. У випадку, який ви прикріпили із застряганням вантажу, адміністратор дійсно мав надати допомогу. За це він отримає дисциплінарне покарання.

2. У багатьох випадках перевертання транспорту є наслідком порушення правил дорожнього руху або NonRP Drive. Саме тому адміністрація не може систематично втручатися у подібні ситуації, оскільки це суперечить розвитку RP-складової .
Для вирішення подібних ситуацій гравець може використати RP-шляхи: викликати таксі, евакуатор, скористатися іншим транспортом.

3. Це також частина РП, буває таке що під час ДТП авто може вилітати за огорожі , у воду і тп. Вирішення цьому також як було написано вище.

4. Адміністрація не надає гравцям докази через наявність службової інформації, яка не підлягає розголошенню. При цьому всі покарання повинні видаватися виключно при наявності достатніх доказів з боку адміністратора.

5. У багатьох ситуаціях адміністратор не бачить повної картини подій, оскільки репорт може надходити вже після початку конфлікту або порушення. Саме тому для об’єктивного розгляду ситуації гравцям рекомендується подавати скарги на форум із повним відеозаписом ситуації.

6. У випадку помилкового покарання адміністратор отримує дисциплінарне стягнення. На даний момент окремої системи компенсації для гравців немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі