Оскаржено для Га/Зга/след за адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike

Козак
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
79
Реакції
20
Бали
11
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
1. Ваш нікнейм: Міхаїл Обраен
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федереченко
3. Суть скарги: Я указал адм на то что гч 0 после чего он мне написал что я вам выдам бан за Неповажне ставлення до адміністрації, после чего выдал бан на 4 дня.( то есть по максимуму за 4.10)
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
в этом правеле у меня небыло нечего нарушенно мне максимум должны выдать мут
Я требую пересмотрения касаемо моего наказания, либо заменить его на мут либо его полностью снять. Так как я не согласен с решением адм.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
photo_2026-04-18_12-07-32.jpg

5. Дата порушення: 18.04.2026

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Міхаїл Обраен.

Досить дивно, що Ви стверджуєте, ніби не порушили правил, назвавши мене «дун дуком», і водночас зазначаєте, що я мав видати Вам лише мут.

У Вашому оскарженні чітко видно, що Ви не визнаєте своєї провини та не вважаєте свою манеру спілкування неповажною. Це, у свою чергу, лише підтверджує обґрунтованість виданого Вам покарання.

Ваше висловлювання підпадає під правило 4.10 — “Неповажне ставлення до адміністрації”, оскільки містить елементи зневаги та некоректного звернення до адміністратора. Відповідно до правил, за дане порушення передбачено покарання у вигляді муту або бану від 4 днів. У Вашому випадку було застосовано мінімальний термін бану — 4 дні, що є цілком правомірним.

Підстав для пом’якшення або скасування покарання не вбачаю.

Усі необхідні докази будуть передані Головній Адміністрації для остаточного розгляду.

Очікуйте рішення ГА, ЗГА!

Mike

Козак
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
79
Реакції
20
Бали
11
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
Доброго дня, Міхаїл Обраен.

Досить дивно, що Ви стверджуєте, ніби не порушили правил, назвавши мене «дун дуком», і водночас зазначаєте, що я мав видати Вам лише мут.

У Вашому оскарженні чітко видно, що Ви не визнаєте своєї провини та не вважаєте свою манеру спілкування неповажною. Це, у свою чергу, лише підтверджує обґрунтованість виданого Вам покарання.

Ваше висловлювання підпадає під правило 4.10 — “Неповажне ставлення до адміністрації”, оскільки містить елементи зневаги та некоректного звернення до адміністратора. Відповідно до правил, за дане порушення передбачено покарання у вигляді муту або бану від 4 днів. У Вашому випадку було застосовано мінімальний термін бану — 4 дні, що є цілком правомірним.

Підстав для пом’якшення або скасування покарання не вбачаю.

Усі необхідні докази будуть передані Головній Адміністрації для остаточного розгляду.

Очікуйте рішення ГА, ЗГА!
Ну извиняюсь но за это слово максимум мут но не бан 4 дня.

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Покарання було замінено на 2 години блокування чату. Подальші подібні порушення матимуть суворіше покарання без права на оскарження.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі