Розглянуто для ГC/ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кушнир

Шановний гравець
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
45
Реакції
42
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Кирило Кушнир
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Я подав скаргу на гравця який перебуває в неофіційній організації , в результаті якої , Я отримав варн, а саме по причини 2.1. Порушення правил битви за бізнес . Хочу наголосити мої дії не були спрямовані на те, щоб завадити клановцям проводити битву за бізнес . Їдучи по боєприпаси , і проїжаючи дану територію Я на превеликий жаль не знав що не можна було заходити на дану територію. Я розумію що не знання правил не знімає відповідальність, але прошу вас зрозуміти мене. Весь час який я приділяв грі , Я перебував в державних організаціях і правила по неофіційним організаціях Я на жаль не знав. Прошу вас ГC/ЗГС держ розглянути повторно скаргу та повернути мене на посаду підполковника, Я дуже багато часу приділяв державним організаціям та сумлінно виконував обов'язки покладені на мене лідером та заступником, мені дуже прикро що через таку невелику помилку я залишився своєї посади на яку Я так довго йшов . Наперед дякую вам за розуміння та надіюсь на вирішення даної ситуації як на й мого швидше.. 4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення:30.01.2026

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Я переглянула фрапс, та переговорила з ГС держ та неоф, ми готові надати вам оскарження, на перший раз.
Будь ласка ознайомтесь з правилами, щоб в наступний раз такої ситуації не виникло.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі