- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: ГС ЗГС ДЕРж
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги:
Вітаю, шановне керівництво серверу. Я Максим Герас, як можете знати.Я хочу відверто вибачитися за свої минулі помилки і неправильні рішення, які призвели до вашої втрати довіри до мене. Розуміючи серйозність ситуації, я глибоко хочу вибачитись та насамперед, вибачатись за мої дії, які могли викликати недовіру до мене. Після чіткого самоаналізу та довгого розгляду минулих подій, я зробив висновок, що мої дії були необдуманими та в першу чергу неправильними, безтолковими. Я побачив та зрозумів, як вони можуть вплинути в першу чергу на мою довіру та на ваше ставлення до мене. Проте, я прошу вас в першу чергу зрозуміти та пробачити мене, дійсно зрозумів що я тоді дуже помилявся та робив безглузді дії, я це визнаю. Прошу надати мені шанс на покращення. Я готовий зробити все можливе, щоб виправити свої помилки та відновити довіру від вашого колективу. Я знаю, що моє так зване оскарження справді буде відображатися у моїх діях, а не лише в словах та вірю на ваше розуміння до складеної ситуації. Якщо ви надасте мені цей шанс, я зобов'язуюсь працювати наполегливо, щоб віддячити за надану довіру та віру в мене. Моє прагнення стати кращою версією себе і сприяти тільки на покращення моєї фракції залишається незмінним, йшов вже 40 день як в Максима Гераса недовіра на 11 та 12 Ранги, я дуже благаю надати мені довіру, я дуже хочу допомогти розвинути фракцію ДКВС, та інші, допомагати ГС ЗГС Держ. та ЗГА ГА, Я вже скільки раз говорив з ГС Держ. він каже що поки що ні, поки що ні, я очікую, але не розумію коли буде, я гарно себе показую, немаю конфліктів, та гарно себе повожу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 26.03.2024
Останнє редагування: