Оскаржено для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Лідер
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
138
Реакції
59
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм:Вова Хаймер
  3. Суть скарги: Гравець Павло чернецький Подав на мене скаргу, по причині дм зз дм кар на фрапсі чітко видно що я в дм зз не стріляв і я просто так не демив мене спровокували. Якщо придивитись там в чаті видно що я написав слово діб#л тик також якщо прислухатись на фрапсі чути як даний гравець павло герасименко на початку відео неадекватно висловився він сказав ,, затули ротаʼʼ тик також було видно на фрапсі як даний гравець Павло Чернецький машиною збив гравця який стояв коло нас тик А даний Адмінстратор Василь Перегінець видав мені покарання у вигляді бану на 14 днів по причині образа гравців так признаю я написав в чат діб#л але від гравця Павло Герасименка було чітко чути провокації то це нічого? адміністрація закриває очі на це чи що??? я просто так не демив було на це причини гравці під ніком: ,,Павло Герасименкоʼʼ ,,Павло чернецькийʼʼ не отримали жодного покарання від адміністратора Василя Перегінця тільки я отримав 14 днів бану за образу гравців за те що написав слово діб#л в чат, прошу покарати даного адміністратора Василя Перегінця за не правильно розглянуту скаргу. також дуже прошу зняти мені бан тому що за слово діб#л 14 днів бану це забагато а в цій ситуації мене спровокували. навіть за образу рідних стільки не дають бану. дуже вас прошу мене розблокувати тому що там ріл було чути провокації. посилання на відео залишаю тут тик також посилання на не правильно розглянуту скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№1089-дм-в-зз.198777/ тільки на розгляд для зга

тільки на розгляд для зга

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Вам покарання видано за серйозні погрози поза скаргою з вашої сторони.
Його буде оскаржено до 5 днів.
Більше не порушуйте!

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі