Відмовлено для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Богдан Усик
2. Нікнейм адміністратора: андрій косик
3. Суть скарги: Я перевіряючи лідерів онлайн помітив що п. Соколовська займає пост лідера ЗСУ і задав у віп-чат абсолютно адекватне питання зі звертанням на "ВИ" як їй стоїться на генералі на що отримав адекватну відповідь від п. Соколовської але п.косик побачив в моєму питанні обговорення дій адміністрації, прошу провести з даним адміністратором, бесіду на тему "стресо-стійкості", оскільки я вважаю неприпустимим, що людина яка так гостро реагує на звичайне запитання стоїть на посаді ЗГС держ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ
5. Дата порушення: 11.05.26

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,276
Бали
253
Вітаю. Хочу зазначити, що скарга була оформлена з провокативним контекстом, зокрема ім’я та прізвище були вказані з маленької літери, що вже порушує правила подачі скарг.
  • Якщо зміст або вміст скарги містить неадекватну поведінку, образу, нецензурну лексику тощо;
Щодо «стресостійкості» - з мого боку не було жодних провокацій, конфліктів чи образ у вашу сторону. Покарання було видане виключно за порушення правил Ukraine GTA.
Подібні повідомлення від гравців можуть розцінюватися як спроба спровокувати адміністратора.
Очікуємо відповіді ЗГА.

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Ваше повідомлення могло спричинити обговорення між гравцями
Тому покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі