Розглянуто для ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
658
Реакції
944
Бали
153
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): маттео ернандес та іларіон іванов
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: bleysik.
4. Суть звернення:
Вітаю. Не погоджуюсь зі своїм покаранням і поясню чому.
Почнімо з того що я зайшов у войс до модератора та запитав в нього запитання на яке я реально бажав отримати точну відповідь, так як інформація була важлива на той момент. Я запитав яка кд коли по тобі дали тику емкою. Модератор відповів не точно, сказав до хвилини часу і сказав шо точної відповіді не знає. Я попросив в модератора в їхній групі запитати в інших модерів з інших серверів, в СМ 02 сервера або в інших модераторів з нашого сервера. Крім того він являється адміністратором, тому по факту він може також запитати в інших адміністраторів. Я йому це сказав, щоб отримати відповідь на своє питання. Це не була претензія до модератора, а бажання знати відповідь. Я знаю є багато гравців які спілкуються з модерацією криком а також образами, але їм дають прості мути а не блокування, просто не справедливо. Хай він покаже відкат, де сам каже що не хоче дізнаватись інформацію, тим самим допомогти мені з вирішенням питання, ось тут проявляється халатність модератора та НЕбажання допомогти гравцю, наскільки я знаю в таких випадках застосовуються дисциплінарні стягнення, так як це рахується та вважається за серйозне порушення. Модератор стверджує що покарання сказав видати СМ, бо тіпа я показав на демці сам на себе откат, сижу і думаю як це? Прохання скинути в особисті що я порушив, бо реально цікаво за що відкинули мене, якщо там реально якась образа то без б, відсижу.

Крім того я вважаю що СМ має шось проти мене, тримає обіду чи шо, не понятно, так як в каналі спілкування кланів проходять дуже часті конфлікти через гравця Жендос Мактрахер, після кожної конфліктної ситуації в грі, люди тегає моїх сокланів, тим самим щоразу старається спровокувати їх та вивести на емоції. Коли ти тегаєш модерацію, то вона видає йому банальний мут, хотя це вже не перший раз коли він так робить, і це не перший мут який він отримує. А вот коли ти вже починаєш розписувати про нього якісь речі, то модерація одразу тут після того як він її тегає. Я помітив що мені давали мут довше ніж йому, хотя конфлікт розпочав він.
5. Докази (скріншоти/відео): провокації женьки
6. Дата видачі покарання: 20.06.2026

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
581
Реакції
398
Бали
123
Вітаю
Під час розмови з модератором Ви неодноразово використовували принизливі висловлювання на його адресу. Саме тому покарання було видано доцільно.
Стосовно відповіді модератора: Вам було надано приблизний проміжок часу, оскільки питання було поставлене у пізній час, а відповідь могла надаватися із затримкою. Саме тому модератор також порадив звернутися в репорт. Крім того, судячи з ваших повідомлень у спілкуванні, Ви вже мали правильну відповідь на своє питання, оскільки після виходу з голосового каналу одразу тегнули модератора вже з правильною інформацією. З модератором проведено бесіду та роз'яснено окремі моменти щодо надання коректних відповідей гравцям.
Щодо гравця "antagonist77" - наразі він перебуває у блокуванні.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі