Відмовлено для Керівника Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Краков

Team UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
67
Реакції
28
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Сергій Кракен

2. Нікнейм адміністратора: Анна Соколовська, Євгеній Макрен.

3. Суть скарги:

Два місяці тому мною була подана офіційна апеляція на видане мені дисциплінарне покарання у вигляді ЗЧС ДЕРЖ. У межах розгляду апеляції адміністрацією мені були озвучені конкретні умови, за умови виконання яких покарання мало бути переглянуте або зняте. Зі свого боку я виконав усі поставлені вимоги в повному обсязі.

Після виконання зазначених умов я не отримав жодної відповіді, рішення або офіційного коментаря з боку адміністрації протягом тривалого часу. Через відсутність зворотного зв’язку та розуміння подальших дій з боку адміністрації, я був змушений тимчасово припинити гру на проєкті, оскільки не бачив сенсу продовжувати участь без чіткого рішення щодо моєї ситуації.

Згодом, прийнявши рішення повернутися на проєкт та врегулювати питання в законному порядку, я повторно звернувся до представника вищої адміністрації — ЗГА. З його боку були зроблені спроби з’ясувати обставини справи, однак процес розгляду знову не був доведений до логічного завершення, а з часом комунікація зі мною фактично припинилася. Після мого повторного звернення було здійснено ще одну спробу розгляду ситуації, після чого мене направили безпосередньо до адміністратора Анни Соколовської.

Адміністратор Анна Соколовська повідомила мені причину відмови у знятті покарання ЗЧС ДЕРЖ, аргументуючи рішення наступним чином:

> «Після спілкування з Президентом було встановлено, що жодної допомоги з вашого боку він не отримував. Також, перевіривши ваші ігрові логи за останній період, було зафіксовано відсутність активної гри на сервері 01. З огляду на ваші попередні покарання, пов’язані з використанням стороннього програмного забезпечення та введенням адміністрації в оману, надання вам ще одного шансу наразі є неможливим.»

У відповідь на зазначений аргумент щодо нібито наявних покарань за гру з читами, мною було повідомлено адміністратору наступне: усі блокування, які раніше видавалися за підозру або звинувачення у використанні стороннього програмного забезпечення, були визнані помилковими, про що адміністрація була повідомлена. Зазначені блокування неодноразово знімалися, що підтверджує відсутність доведеного факту порушення з мого боку. Незважаючи на це, дані обставини були використані як підстава для відмови без урахування реального підсумку перевірок.

Вважаю дане рішення необґрунтованим та таким, що було ухвалене без повного та об’єктивного аналізу всієї ситуації, включаючи виконання мною раніше встановлених умов апеляції. Також зазначаю, що тривала відсутність офіційної відповіді після виконання вимог напряму вплинула на мою активність на сервері, що, у свою чергу, не може розглядатися як окрема підстава для відмови.

У зв’язку з вищевикладеним прошу Вас, пане керівнику, особисто переглянути моє дисциплінарне покарання у вигляді ЗЧС ДЕРЖ, а також дати об’єктивну оцінку діям адміністрації, відповідальній за розгляд моєї апеляції. На даний момент моя довіра до процесу прийняття рішень адміністрацією втрачена, тому звертаюся безпосередньо до керівництва проєкту.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

посилання на Амністію
Скріншоти та докази переписок із представниками адміністрації можу надати в особисті повідомлення за першим запитом, оскільки правила форуму забороняють публікацію особистих переписок у відкритому доступі.

5. Дата порушення: 25.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!
Питаннями ЗЧС ДЕРЖ займається виключно керівництво сервера (ГА та ЗГА) та ГС та ЗГС.
Таким чином, виношу вердикт: адміністрація на поточний момент не готова зняти Вам ЗЧС ДЕРЖ та дати можливість себе проявити в держ. організаціях. Покажіть актив на сервері, покажіть свою гарну поведінку до інших гравців. Та через декілька тижнів ми зможемо ще раз переглянути усю інформацію для Вашого оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі