Розглянуто для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Альваресс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
199
Реакції
318
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Мері Мілер
2. Нікнейм адміністратора: виключно для Олега Галицького
3. Суть скарги:

Шановний Олег Галицький, прошу Вас звернути увагу на дану скаргу та розглянути ситуацію більш детально.
Гравець, на якого подано скаргу, неодноразово порушує правила серверу Ukraine GTA, і подібні випадки вже повторювалися раніше. Незважаючи на це, більш суворі покарання у вигляді бану до нього не застосовуються, через що він продовжує порушувати правила .
Прошу Вас переглянути повторність порушень, врахувати систематичний характер його дій та, відповідно до регламенту покарань, застосувати більш суворе покарання. Станіслав Вінчестер " 531 " В даного гравця порушень що тижнево 8-10 тому будьте всі справедливі та видайте покарання .

Дякую за розуміння та справедливий розгляд.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1 2 3 4 5 6 7 8 9
5. Дата порушення:
16.02.26

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
3. Суть скарги:

Шановний Олег Галицький, прошу Вас звернути увагу на дану скаргу та розглянути ситуацію більш детально.
Гравець, на якого подано скаргу, неодноразово порушує правила серверу Ukraine GTA, і подібні випадки вже повторювалися раніше. Незважаючи на це, більш суворі покарання у вигляді бану до нього не застосовуються, через що він продовжує порушувати правила .
Прошу Вас переглянути повторність порушень, врахувати систематичний характер його дій та, відповідно до регламенту покарань, застосувати більш суворе покарання. Станіслав Вінчестер " 531 " В даного гравця порушень що тижнево 8-10 тому будьте всі справедливі та видайте покарання .

5. Дата порушення:
16.02.26
Так як скарга була подана сама на мене, додам коментарі: 2, 3, 5, 6, 7, 8. Скарга була оскаржена в особистих повідомленнях або через скаргу.

Щодо 8-ї скарги: адміністратор не змінив рішення, але мною була подана скарга за РК на пані, і на той момент це було ГРП, а вона застосувала RК, тому я не вважаю цю скаргу дійсною (за вимогою можу надати відео доказ).

Щодо моїх порушень: я майже завжди (приблизно 60%) оскаржую їх на форумі, але, на жаль, адміністрація відмовляється видаляти те, що вже було знято з історії покарань.

До масових порушень правил проєкту ще далеко, але надалі я постараюся порушувати менше.

Просити, щоб мене карали по максимуму — нерозумно, оскільки адміністратор має право сам вирішувати, яке покарання застосовувати: максимальне чи мінімальне.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
3. Суть скарги:

5. Дата порушення:
16.02.26
Також попрошу замітити адміністрацію що скарги дублються та одна скарга в декільках силках
Що може являтись спробую мене злити
Так як візуально виглядає ніби на мене багато скарг пишуть

Мері Альваресс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
199
Реакції
318
Бали
108
Також попрошу замітити адміністрацію що скарги дублються та одна скарга в декільках силках
Що може являтись спробую мене злити
Так як візуально виглядає ніби на мене багато скарг пишуть
так Сестиматично вони можуть самі подивитись скільки порушень з вашої сторони. Так як по відношенні до гравців саме на вас є порушення ,можливо закинула помилко 2 скарги одиночні . Це буде все на розсуд Олега Галицького.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,038
Бали
253
Вітаю!

Переглянули історію покарань, великої кількості серйозних порушень не було виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі