Зачинено для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Асікс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
125
Реакції
130
Бали
48
1. Назар Асікс
2. Адміністрація 04
3. Вітаю пане Галицький, хочу написати скаргу буквально на тих адмінів котрі почали відповідати по дурному. Тобто= я не заходив у гру більше тиждня, та побачив зміни, була ситуація що я викликав репорт коли мене вбивали в зз, попросив прослідкувати на що отримую цю відповіть доказ 1,
Також коли я прошу у репорті у адміністрації "тп до мене" мені відповідають "опишіть ситуацію або переподайте репорт типу ось так доказ 2. Питання номер 1 = як я маю описати ситуацію якщо кд на репорти 3 хв. Питання номер 2 = я описав ситуацію попросив щоб до мене тепнулись. Я цю систему зрозумів як фарм РЕПОРТІВ! Ідея я так зрозумів Андрія Берлінова (ГА). Скажу чесно ідея дуже хороша як до фарм репортів. Я пишу цю скаргу не з метою щоб покарати всю адміністрацію серверу. А через те що на 05 або 01 адміністрація дуже хороша, вони відповідають швидко та буває йдуть проти своїх обов*язків чинють машину або даже тепаються на АЗС купують рем і тепаються обратно, це дуже хороші вчинки. Пропоную поставити вже ЗГА та разом з ГА робити з адміністрацією серверу. Я впевнений що з моєю скаргою згодяться сотні гравців 04. Я думаю дуже багато гравців хотіли написати скарги, але не доходили руки до цього. Дякую за увагу!
я б дописав більше випадків але думаю цього достатньо:)
4. Прикріпив вище
5. Ця проблема вже триває десь тиждень. подаю скаргу 07.06.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Сприводу відповіді на репорти, у нас є чіткий пункт у загальних правилах Ukraine GTA

4.12. При зверненні до репорту, гравець повинен дотримуватися наступних принципів. За недотримання цих принципів можуть бути застосовані покарання. | Мут до 60 хвилин / Кік / Бан від 1 дня
Звертаємо увагу! Адміністрація вправі відмовити в видачі будь-якого майна/ігрових цінностей/нерухомості/транспорту/здоров'я/ремонту тощо, що може порушити канони RP (є винятки).

- заборонено вживання ненормативної лексики; | Мут
- заборонено ображати гравців / адміністрацію; | Мут / Бан
- заборонено писати в репорт, використовуючи caps; | Мут
- адміністрація не видає будь-які матеріальні блага(ігрову валюту, рівень, майно, авто), вважається як offtop; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не телепортує / перевертає / ремонтує транспортні засоби гравців без вагомих причин; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не звільняє гравців із фракції / організації; | Мут, якщо декілька разів
- заборонено неповажливе ставлення до адміністрації в репорт. | Мут / Бан
Наприклад: "Алло, ти шо попутав", “Шо ти робиш, закруто на адмінці?”, "Ти швидко ТП сюда, я сказав", "Хелп швидко, ти поняв?", тощо
- заборонено масовий спам у репорт по однієї і тієї ситуації / проблеми з боку складу фракції / організації / друзів; | Мут
- адміністрація не розголошує інформацію щодо ігрового процесу, в рамках якого гравець повинен прийти до цієї інформації самостійно.
- заборонено писати повідомлення не на тему ігрового процесу в репорт (offtop). | Мут
- заборонений тролінг адміністрації, у будь-якому прояві його. | Мут / Бан
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.
Приклад: "Чуєш", "Сюда", тощо - може бути відмовлено.
Виняток: "ID 123 - DB"
звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.

Щодо слідкуванням за подібними репортами як "ДМ/ДБ" адміністрація може відправити на форум у разі великої кількості репортів.

Адміністрація не може йти проти написаного регламенту, ми мусимо його дотримуватись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі