Розглянуто для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:просто для Сергія Коваленка)
  2. Особистий нікнейм: Кирилл Мартинез
  3. Суть скарги: Вітаю) дивіться хочу розʼяснити для себе такий момент, чи можна продавати ігрову валюта за карбованці, бо згідно правил не прописано що це заборонено 🚫 і деякі кажуть що можна, а інші ні! Сьогодні я задавав питання модерації діскорда, один мені відповів ні, але на питання <чому> відповіді я не почув) аргумент стало те що він же донатить реальні кошти, хоча з одного боку ці гроші йдуть на розвиток проєкту) можливо якщо це дозволене, то пропоную внести зміни до правила 2.4 та написати примітку згідно цієї ситуації) але якщо буде якись ліміт, щоб не було махінацій) бо бувають такі ситуації, що тобі не вистачає трохи донату, а немає змоги закинути гроші) дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:31.05.2025

Останнє редагування:

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
Приклад
2.4. "Покупка/продаж віртів" - Забороняється купувати акаунти / ігрову валюту в обхід офіційного доната, а також робити спроби цих дій як на сервері, так і поза сервером. | Перманентне блокування
Примітка: з дозволом Головної адіміністрації, дозволено продати ігрову валюту за Донат валюту у грі(Карбованці), якщо це не завдасть шкоди економіці серверу.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
На мою думку, цю ідею потрібно додати. Також, було б гарно додати команду, для того щоб можна іншому гравцю передати свою донатку

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,576
Бали
257
Вітаю!

Стосовно вашого питання щодо продажу ігрової валюти за карбованці - ця дія заборонена, навіть якщо прямо не прописана в окремому підпункті правил.
Правило 2.4 забороняє будь-яке використання реальних коштів для торгівлі ігровими ресурсами між гравцями - це стосується як обміну валют, так і продажу майна, акаунтів, або будь-яких інших ігрових цінностей.
Щодо впровадження ліміту або часткового дозволу - така система, на жаль, відкриває шлях до махінацій і зловживань. Тому система обміну ігрової валюти на карбованці між гравцями не може бути впроваджена, навіть з обмеженнями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі