Відмовлено для Сергія Коваленко Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги: Написав я вчора ГА та ЗГА про то що в них грає адміністратор в Рейдж, відповіді від ГА не було, але була відповідь від ЗГА "Пісос" дій ніяких не було, адміністратора не зняли, також наразі цей адміністатор грає у *********************************** РП. Сьогодні замітив що людина Дмитро Амонов якого востановили на посаду Адміністратора, він був ЗГС Держ, після того як його зняли з ЗГС Держ понизили до 3 рівня адміністратора, та він знявся по ЗВБ, але його востановили на 3 опять, хотя при відновленню -1 звання, написав ГА він ніяк не відреагував на це, також мені дуже стало обідно від слів "Ви будете нас вчити, що нам робити?" Тому що людина не стояла на посаді адміністратора майже рік, а я простояв дуже довго на посаді, та можливо він не знав, що треба давати -1, буває, також хочу приміточку зробити Паша Котік, коли я знявся з посади адміністратора це було 18 числа, він був Модератором, наразі він Адміністратор 4 рівень, блат?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 23 07

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Адміністратору заборонено перебувати на посадах на інших проектах пов'язаних з GTA.

Дмитро Амонов знявся за Власним бажанням 03.05.2024 (порушень відновлення немає

Паша Котік - наразі перебуваю на 3 рівні адміністратора (підвищення за надмірне виконання своїх обов'язків)

Тому порушення не побачив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі