Розглянуто для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
1. Discord сервер(-и): все
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):-
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: loretti777 4. Суть звернення: вітаю) ви у моїй скарзі відповіли що всі мають другий шанс, тому прошу отримати мені його, та розблокувати дс)
: 5. Докази (скріншоти/відео):-
6. Дата видачі покарання не помню

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
306
Реакції
167
Бали
103
Вітаю!

Можу винести наступний вердикт. Незважаючи на те, що звернення було адресоване керівнику, я, як заступник керівника технічної підтримки, також маю повноваження його розглядати. Враховуючи всі обставини, а також Вашу попередню історію порушень, термін блокування за пунктом 14.2 було скорочено до двох тижнів.

Сподіваюся, що за час, проведений у блокуванні, Ви усвідомили, у чому саме полягала Ваша помилка, і надалі утримуватиметесь від подібної поведінки. Закликаю Вас більш уважно ставитися до своїх висловлювань у спільноті та не порушувати правил Discord-сервера. Варто пам’ятати: навіть завуальована образа — це також образа, яка тягне за собою відповідальність.

Ваша участь у Discord повинна ґрунтуватися на повазі до інших учасників, конструктивному спілкуванні та дотриманні встановлених правил.

Особливо звертаю Вашу увагу на те, що в майбутньому, якщо буде помічено спроби надсилати провокативні повідомлення з подальшим редагуванням їх змісту, покарання буде більш серйозним.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі