- Реєстрування
- 11 Бер 2024
- Дописи
- 606
- Реакції
- 579
- Бали
- 113
1. Ваш нікнейм: Сергій Дегтярьов
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: в жб Скарга мені видали покарання за ФД ЗЗ, ПГ, УХІД В ЗЗ , Щодо уходу в зз нема питань а насчет ФД и ПГ есть.
ГА Семпроніо невірно розглянув оскарження. по правилу ФД ин ГЗ
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Тобто я відбивав державну тереторію, що є дозволеним по правилу фд ин гз. . Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом). И вопрос где тут ФД если на откате видно що вони стрілялись між собоюДоказ. та несли загрозу житті.
По правилу ПГ
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Приклад: Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись. Особа вправі дістати зброю та почати стрільбу у відповідь.
Токсы було двоє та я вбивав саме клан токсик Гробовщик та Коррадо котрі перші відкрили вогонь
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-вірно-розглянута-скарга.367384/post-1472540
5. Дата порушення: 10.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: в жб Скарга мені видали покарання за ФД ЗЗ, ПГ, УХІД В ЗЗ , Щодо уходу в зз нема питань а насчет ФД и ПГ есть.
ГА Семпроніо невірно розглянув оскарження. по правилу ФД ин ГЗ
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Тобто я відбивав державну тереторію, що є дозволеним по правилу фд ин гз. . Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом). И вопрос где тут ФД если на откате видно що вони стрілялись між собою
По правилу ПГ
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Приклад: Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись. Особа вправі дістати зброю та почати стрільбу у відповідь.
Токсы було двоє та я вбивав саме клан токсик Гробовщик та Коррадо котрі перші відкрили вогонь
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-вірно-розглянута-скарга.367384/post-1472540
5. Дата порушення: 10.02.2026