Відмовлено для розгляду ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Чорноморець

Новий гравець
Реєстрування
5 Вер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм та ID:
Матвій Чорноморець 6902459
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
3. Суть скарги:
5.18 «Розпал міжнаціональної ворожнечі» — заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток — країна, з якою йде війна, — російська федерація.
Покарання: Мут 80–180 хвилин / Бан 1–14 днів. При повторному порушенні — Бан 6000.
Суть ситуації полягає в тому, що я створював вініл для свого автомобіля. Під час його створення через технічний баг елемент вінілу трохи змістився, через що на капоті автомобіля випадково з'явився символ «Z», а також прапор.
Я щиро хочу пояснити, що я не робив цього навмисно та абсолютно не мав мети когось провокувати, ображати чи розпалювати ворожнечу. Цей символ з'явився виключно через помилку під час створення вінілу. Я навіть не усвідомлював, що в результаті зміщення елементів може виникнути така ситуація.
Я дуже прошу врахувати обставини, за яких це сталося. Я розумію, що подібні символи заборонені правилами сервера, і я поважаю ці правила. Але в даному випадку я не ставив перед собою жодної провокаційної мети та не хотів порушувати правила.
Прошу ГА Алекса Шнайдера, будь ласка, прийняти мою скаргу до розгляду та уважно переглянути дану ситуацію. Я щиро прошу звернути увагу саме на те, що символ з'явився випадково через технічний баг, а не був нанесений мною навмисно.
Я визнаю, що така ситуація могла виглядати як порушення, однак дуже прошу поставитися до неї з розумінням та врахувати відсутність у мене будь-якого умислу.
Прошу переглянути видане мені покарання та, якщо це можливо, скасувати його. Я зроблю висновки з цієї ситуації та надалі буду набагато уважніше перевіряти всі елементи вінілу, щоб подібного більше не повторилося.
Заздалегідь щиро дякую за розгляд моєї скарги та приділений час. Сподіваюся на об'єктивне рішення та розуміння з боку адміністрації.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/qhCQVsFz

Одін Бьор

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
60
Реакції
87
Бали
207
Вважаю що така випадковість малоймовірна, та повністю підтримую покарання яке отримала ця людина

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
563
Бали
409
Вітаю
Ваш автомобіль має наліпки, які були не випадково нанесені саме таким порядком та кольорами.
Ви також порушили правило 6.55.
Ви будете перебувати в перманентному блокуванні до конфіскації авто, після чого вам буде призначено блокування на 14 днів за порушення правила 5.18

5.18. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000
Примітка: також є порушенням образа або згадка конкретної національності / раси / віри - навіть у жартівливій чи провокативній формі - розцінюється як розпал ворожнечі.
6.55. Заборонено створювати та малювати на транспорті контент 18+, статеві органи, пропаганду будь-чого, рекламу сторонніх проєктів, військові коди, телеграм/діскорд ресурсів, програмного забезпечення, образливий контент, будь-що що може здійснювати розпал міжнаціональної ворожнечі. | Конфіскація авто
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі