Відмовлено для руководства // Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
243
Реакції
58
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Буда Дамсот
  3. Суть скарги:
  4. Мене було забанено назавжди за порушення правила 5.17 — "Образа рідних / родичів", а саме за слова, які були сприйняті як образа на адресу родичів адміністрації. Я усвідомлюю, що сказав зайве, і визнаю, що це було недоречно.

Але згідно з офіційним формулюванням правила, покарання за це — 15–30 днів бану, а не перманентний. Попри це, мені видали саме довічну блокування, без попередження чи врахування того, що я одразу вибачився.

Я не виправдовуюсь — я щиро жалкую. Але вважаю, що перманентне покарання — це надто суворо, особливо якщо зважати на те, що я неодноразово просив вибачення і намагався пояснити, що не мав цілі образити особисто когось з адмінів чи їхніх рідних.

Хочу ще раз вибачитись за свої слова, сказані в запалі. Те, що я сказав — було неправильно. Особливо розумію, що торкатись теми родичів, навіть у жарт або емоційно — це неприйнятно.

Мені щиро шкода, що я образив когось із адміністрації особисто. Це не було сказано з ненависті чи зі зла — просто емоції взяли гору. Я вже усвідомив, наскільки це було необдумано, і хочу виправити ситуацію.

Прошу дати мені другий шанс. Згідно з правилом 5.17, за таке дається бан 15–30 днів, і я готовий прийняти справедливе покарання. Але дуже прошу скасувати довічний бан — я готовий змінитися, дотримуватись правил і більше ніколи не переходити межу.

Щиро дякую за увагу, і сподіваюся, що отримаю шанс все виправити.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, на такі ситуації відповідь надає керівництво серверу, а саме ГА та ЗГА, ми не готові надати Вам оскарження за ці ситуації, покарання було видано справедливо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі