Відмовлено дмитро Дахно некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
5
Бали
3
1. Ваш нікнейм : Бабайка Бустер
2. Нікнейм адміністранора : Дмитро Дахно
3.

Хочу звернути вашу увагу на некомпетентні та упереджені дії одного з адміністраторів сервера. Нижче опишу ситуацію максимально детально.

1.Ситуація на посту з поліцейським,
Я під’їхав до поста, де стояв поліцейський із радаром. Поруч із ним перебував адміністратор. Як RP-гравець я привітався та поцікавився, як у нього справи, після чого висловив свою думку щодо його поведінки. На RP-проєкті кожен гравець має право на власну рольову позицію.
Я сказав адміністратору, щоб він не компрометував неофіційну організацію та переходив у ГОС. За це я отримав бан на 12 днів за “неповажне ставлення до адміністрації”, хоча в моїх словах не було образ чи порушенням правил.

2.Щомісячні численні скарги на цього адміністратора,
Звертаю увагу, що за останній місяць на цього адміністратора надходить дуже багато скарг від гравців. Усі вони схожі між собою: перевищення повноважень, упередженість та відсутність компетентності.

3.Передумови конфлікту,
Конфлікт почався після того, як адміністратор Дмитро видав мені покарання за скаргою поліцейського, яку той виклав на форум. Поліцейський звинуватив мене в нібито “ОСК”, хоча в моєму повідомленні було лише: «Я б роз’… тебе, але немає часу, поспішаю». За це я отримав 180 годин мута за неповажне ставлення, хоча реальної образи не було.
Пізніше цей же поліцейський подав ще одну скаргу на форум без жодних відеодоказів, однак адміністратор все одно одобрив її та видав мені деморган, що є порушенням правил розгляду скарг без доказової бази

4.Дії поліцейського та бездіяльність адміністратора,
Даний поліцейський тричі поспіль кафав мене, відпускав, знову кафав і знову відпускав, чим порушив правила RP та службові інструкції.
Адміністратор, присутній при цьому, не видав йому жодного покарання, хоча порушення були очевидними.

5.Висновок та прохання,
Уся ситуація виглядає як особиста неприязнь адміністратора, підтверджена низкою його рішень щодо мене та інших гравців.
Прошу:

1.Переглянути дії адміністратора, запросити його відео-откати та уважно проаналізувати всі епізоди.
2.Переглянути мій бан, оскільки він був виданий без реальної причини та з явним упередженням.,
3.У разі підтвердження порушень — вжити дисциплінарних заходів щодо адміністратора.

4. Доказ отриманого покарання : https://ibb.co/Gf93PK5W
5. Дата порушення : 27.11.2025 час: 23:41

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,846
Реакції
2,048
Бали
253
Вітаю. Доказів щодо Ваших слів Ви ніякі не надали. Щодо виданого Вам покарання воно видане вірно, Ви проявляли неадекватну поведінку при спілкувані з адміністрацією в Discord-каналі, також були погрози. Відбувайте покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі