Розглянуто дм без причини не адекватна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Вікторія Каховська
  2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
  3. Суть скарги:Вітаю!Став свідком ситуації,вийшовши з котедж спостерігав таку картину,а саме Вікторія Каховська та Анжела Мора розстрілювали гравців без підставно,1 гравець Максим Шелігін стояв афк на відрізку відео 00:00-00:05 можна бачити звідки ведеться вогонь!На відрізку відео 00:36-05:23 видно наше спілкування де гравцям задається запитання навіщо порушувати і розстрілювати гравців,провокації не було адекватне спокійне спілкування,прошу прийняти до уваги відповіді гравців!На запитання навіщо стріляти з авто гравець Анжела Мора відповіла що їй можна,це суперечить правилам гри+дм без причини тим паче гравця який стояв АФК!Після нашого спілкування я направився в напрямку свого котеджу щоб видати автомобіль гравцю,а саме Богдану Козакову на відрізку відео 05:34-05:37 добре видно як вони без причинно вбивають гравця Богдана Козакова,після того як вони не припинили розстрілювати гравців і смерті гравця Богдана я повернувся до них щоб точно впевнитися в тому що саме ті гравці відкривали вогонь!Далі на відрізку відео 06:08-06:12 зафіксоване порушення гравця Вікторія Каховська яка без підставно відкрила по мені вогонь коли я направлявся в напрямку котеджу!Після повернення з лікарні до свого котеджу дані гравці далі почали розстрілювати що мене,що тих гравців які повернулися щоб взяти авто для оренди,а саме Богдан,при підїзді до котеджу його знову вбили так само і далі розстрілювали гравця який стояв Афк Максим Шелігін,дані гравці працівники моєї компанії,вони новачки навчаються грати,ще не дуже розібралися як користуватися фрапсом.Також прошу прийняти що на відео зафіксований масовий ДМ 3-х гравців(1-Маким Шелігін на відрізку доказу00:05) 2(Богдан Козаков відрізок відео05:34-05:37) 3 (Руслан Степаненко відрізок відео 06:08-06:12)!6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. | Варн / Бан до 5 днів На другому відео вказано порушення! 6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн На другому відео видно де гравець Вікторія Каховська ціленаправлено відкриває по мені вогонь без причини що суперечить правилам проекту! На другому відео видно де гравці відверто говорять що їм всерівно на правила(Слова в грубій формі)-Анжела Мора,це свідчить про те що гравці вже не одноразово порушували і не хочуть змінюватися! Ще на гравця Вікторія Каховська єсть не перша скарга за дм без причини прошу це врахувати при розгляді скарги! Скарга взята на форумі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/220229-Порушення-правил-ukraine-gta-6-2.337202/#post-1355126 Прошу прийняти міри! Гарного Вечора приємної гри! Змоєї сторони єсть порушення пункту6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн за що готовий отримати покарання! Повністю буду згоден!
  4. Докази (скріншот/відео):1-
    2-
  5. Дата порушення:18.11.2025

Останнє редагування:

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець 220229 отримує покарання у вигляді /warn
6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Також гравець 158200 отримує покарання у вигляді деморгану та муту.
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 60 хвилин
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

Схвалено!
Стосовно гравця 220228 він перебуває в клані тому скарга переноситься у відповідний розділ на дорозгляд.
(Доповню що перевіривши гравця він здійснив два вбивства на першому відео тайм-коди (00.05-00:05 та 5:34-5:37)

Валерія Гросман

ГС Неоф 01 на пенсії
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
1,650
Реакції
618
Бали
238

Вітаю, шановний гравець!

Гравець [220228] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.+
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. /jail 100

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі