Розглянуто дм, дб и нон рп поведение

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike

Козак
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
79
Реакції
20
Бали
11
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
  1. Нікнейм гравця: 185614
  2. Особистий нікнейм: 59921
  3. Суть скарги: я когда был мин 30 назад крутил круги передним когда он остановил порша. Но потом я уехал в тюнинг показать колеса на демонстрации а когда выехал не понял че тут делает машина полиции которая без преда пыталась таранить и потом вообще без преда стреляла. А потом когда я уже решил уехать взять машину мне без преда начали тулить а потом я его припугнул и тут ладно с м4 начал стрелять но с авп ( он от куда достал его или че от куда у них авп если даже в ирл нету авп максимум м4.)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.10.25

Сердж Кулаківський

Було весело, всім Дякую!
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
261
Реакції
107
Бали
88
Вітаю, шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт!

Гравець Нікіта Родитилев [185614] отримає покарання у вигляді
/jail 185614 120 DM in GZ

"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Міхаїл Обраен [59921] отримає покарання у вигляді
/jail 59921 180 FD in GZ + Ухід в ЗЗ
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі