Відмовлено дм/дб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Артем Клементе/Витто Скалетта/Матео Ескобар, Ви популярні хлопці
2. Особистий нікнейм: Макс Вайб
3. Клан порушника: ESKOBAR/WALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: не знаходжусь
5. Суть скарги: перед тим як мене задемити украли мою автівку після чого я поїхав за ними щоб поговорити нащо таке робити вони втікали на бмв м5 кс білого кольору номера відсутні потім коли я їх в друге зупинив вони мене затулили але на відео це не попало так як фрапс не був увімкнено потім я увімкнув фрапс та поїхав за ними далі мені вдалося зупинити їх та запитати чому ви хотіли вкрасти моє авто на що мені відповідає Артем Клементе самий головний який тримає тих двох чудіків що він взяв просто її покататися я кажу а дай мені свою м5 кс я покатаюся він каже нее я кажу чого він каже бо багато хочеш ну самі розумієте пацан під кайфон і не всповна розуму після того я побачив що фрапс уже йде 5 хвилин я переувімкнув його і дальше саме цікавіше підїхав працівник сбу і вони його затулили з автомата м4 і мене в тому ж числі! Прошу видати гравцям покарання бо те що вони роблять це є не приємно, дякую за увагу. З повагою Макс Вайб
6. Докази (скриншот/відео):

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі