- Реєстрування
- 22 Лип 2022
- Дописи
- 10,759
- Реакції
- 6,338
- Бали
- 254
Ти міг би зайти у відділ поліції та попросити допомоги у правоохоронців, тільки ти вирішив втекти у зз, зайти ще й у відділок, включити запис відео, та оце виставити жалобу, як ніби ти такий беззахисний, ні в чому не винен, вийшов з нпу та зразу вбили?Что значит втик? по мне начали стрелять я поехал в нпу, типо я должен был остановится и дать себя убить? в реальной жизни тоже должен был остановить авто, выйти и дать себя убить?))
ДМ это не рп ситуация , и войну кланов утверждает или отклоняет ГС неоф., война официально началась в 9-30 утра сегодня 17.09.2022.1) Війна була обявленна до того коли тебе вбили. Через то, що ти любитель стояти на горі і шмаляти по всім підряд на Б/У ринку.
2) Ми розпочали вогонь не в зз і закінчити можем її де завгодно, ти просто втік від рп.
Це ніде не указано в інформації, що тільки після відповіді. Там вказано що можем лишити інформацію про те з ким війнаАндрій Блащина,війна була об*явлена від вас в
- Учора о 22:05
- Сьогодні о 09:30 . ЇЇ прийняли
- Ви не мали право воювати с кланом пока рішення не прийняв Гс неофф орг.
Ясно, обман адміністраціїПроти клана обявлена війна
Ось повне відео на якому видно, що перестрілка і погоня почалась не в ЗЗ
Скрився в інтерєр і почав знімати відео
Віктор Миколайович Показує на відео, ніби він просто зайшов в НПУ і до того нічого не було, відкрити доску обяв і подивитись на свої штрафи яких не було, і просто вийшов нікого не чепаючи і начався безпричиний дм. Чим самим намагається обманути адміністрацію і виставити все не так як було .
Я про Віктора якщо що, а то видно докази якій надав Блащина, і там Віктор як нічого не бувало просто вийшов з НПУ, не розумію, навіщо кидати жалобу, якщо і так вся правда сплине))Ясно, обман адміністрації
где тут обман? я подал жб за дм в зз, на видео дм в ззЯ про Віктора якщо що, а то видно докази якій надав Блащина, і там Віктор як нічого не бувало просто вийшов з НПУ, не розумію, навіщо кидати жалобу, якщо і так вся правда сплине))
Але ж всю ситуацію ви не показали)где тут обман? я подал жб за дм в зз, на видео дм в зз